Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2019, 15:29
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

HBO Max bude drahšie ako Netflix, láka na Game of Thrones a komiksovky od DC. Kedy sa ho dočkáme?

FILMY A SERIÁLY HBO MAX
Uložiť Uložené

Obsahová ponuka streamovacej služby neznie zle.

Streamovacia platforma Apple TV Plus, ktorá štartuje v piatok, zahraničných kritikov prvou várkou seriálov veľmi nepresvedčila. Do konkurenčného boja streamovacích spoločností sa v ďalšom roku ale pridá aj HBO Max a my už konečne vieme, koľko bude vlastne stáť, a aké veľké hity nás vďaka nej čakajú.

Ako informuje portál Tech Radar, HBO Max má byť spustený v máji 2020 a zaplatíme si za neho $ 14,99 (cena sa môže v jednotlivých krajinách líšiť, preto uvádzame oznámenú sumu v dolároch). Táto suma je v porovnaní s Apple TV Plus ($ 4,99), Netflixom ($ 12,99) či Disney+ ($ 6,99) pomerne vysoká, no HBO v rámci svojej streamovacej platformy podľa všetkého ponúkne kvalitu, za ktorú sa oplatí priplatiť.

Odporúčané
Hraný Green Lantern na HBO Max je potvrdený. Pôjde o najveľkolepejší seriál od DC, tvrdia tvorcovia Hraný Green Lantern na HBO Max je potvrdený. Pôjde o najveľkolepejší seriál od DC, tvrdia tvorcovia 30. októbra 2019, 9:37

Dočkať sa máme spin-offov Sesame Street, vrátane talk show s Elmom, všetkých DC filmov za posledných 40 rokov, legendárnych Priateľov, The Big Bang Theory, 300 častí South Parku, Crunchyroll, Ricka & Mortyho, The West Wing, The Fresh Prince of Bel-Air, Pretty Little Liars, Batwoman, Top Gear, Luthera, Search Party, Adventure Time či Doctora Who.

Pravdepodobne najväčším lákadlom sa stane oznámený spin-off zo sveta Game of Thrones, ktorý ponesie názov House of The Dragon. Potešenie pre nadšencov komiksov od DC bude ale predstavovať aj nedávna informácia o tom, že na HBO Max uvidíme hraný seriál Green Lanterna. Ten má byť podľa jeho tvorcu Grega Berlantiho najveľkolepejším seriálom v histórii DC. Z originálnych titulov by malo HBO Max do roku 2021 ponúknuť 50 nových projektov, z čoho 38 predstaví už v roku 2020.

Odporúčané
Game of Thrones pokračuje seriálom House of The Dragon. Priprav sa na vzostup moci rodu Targaryenovcov Game of Thrones pokračuje seriálom House of The Dragon. Priprav sa na vzostup moci rodu Targaryenovcov 30. októbra 2019, 7:38

Medzi ne už teraz okrem Lanterna a House of the Dragon počítame napríklad Gossip Girl, sci-fi seriál Raised by Wolves od Ridleyho Scotta, stand-up comedy špeciály Conana O'Briena či superhrdinský seriál Strange Adventures. Nové epizódy budú k divákom prichádzať v týždenných frekvenciách. HBO Max má byť streamovacou službou pre celú rodinu, a tak na ňom deti budú môcť sledovať množstvo obsahu z dielne Cartoon Network.

Pokiaľ by však zatúžili po projektoch, ktoré by mali vidieť iba dospelí diváci, rodičia túto záležitosť vyriešia jednoduchým spôsobom – a to konkrétne vytvorením samostatného účtu s určením vekového limitu. Sledovatelia HBO Max budú mať možnosť k službe získať internetové balíčky bez ďalších nákladov. Do roku 2025 by chcelo HBO získať 50 miliónov predplatiteľov, čím by Netflix v aktuálnom čase prevýšili o 10 miliónov odberateľov.

Domov
Zdieľať
Diskusia