Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2015, 22:47
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kedy uvidíme ďalších Transformerov?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kedy a kto pripraví Transformers 5? Habsro nám to dnes prezradilo.

Nebolo to tak dávno, čo sme hovorili o plánoch Paramountu pre sériu Transformers. Tí plánujú po vzore mnohých gigantov na poli hollywoodskych štúdií vytvoriť rozvetvený filmový svet pre Autobotov a Decepticonov. Dočkáme sa tak mnohých pokračovaní a spin-offov, v hre je aj vojna na Cybertrone. Niet sa čomu čudovať, spoločne so 4. dielom už séria pre Hasbro a Paramount zarobila dokopy takmer 3.8 miliardy dolárov. Ak si odrátame budgety pre filmy a taktiež reklamu, plus prihodíme tržby z product placementu, zisk by sa pokojne mohol pohybovať aj okolo 2,5 miliárd dolárov, o tržbách z hračiek a iných vecí ani nehovoriac. Do týchto čísiel sa ale vŕtať nejdem. V skutočnosti môže ísť o úplne iné cifry a ja vám udávam len tie „oficiálne“. Fanúšikovia série teda budú jasať, jej odporcovia si zase trpko povzdychnú (a budú sa tešiť na ďalšiu „hejterskú“ recenziu od fanboya).

Kedy sa teda dočkáme ďalšieho prídavku do série? Nuž, Hasbro dnes oficiálne potvrdilo, že chystajú rozvetvený svet a že tomu celému bude šéfovať scenárista Akiva Goldsman (Ja legenda, A Beautiful Mind, ale aj režijný debut - prepadák, Winter’s Tale). Údajne nenapíše ani jeden scenár, no postará sa o to, aby ich napísali tí správni ľudia. V spolupráci s Michaelom Bayom teda dohliadnu na každý jeden projekt. Očakáva sa, že Transformers 5, pokračovanie Age of Extinction, uvidíme v kinách v roku 2017. O rok na to by mohol prísť prvý spin-off. Celkom reálne by sme tak do konca roka 2020 mohli uvidieť až 4 nové snímky z robotickej série. K režírovaniu by sa mal vrátiť aj Michael Bay, ktorý už pár rokov sľubuje, že tentoraz s Autobotmi a Decepticonmi naozaj skončí. Najprv ale bude chcieť dokončiť benghálsku drámu 13 Hours. Čo na to hovoríte? 

Domov
Zdieľať
Diskusia