Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2015, 4:38
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Uvidíme Cumberbatchovho Strangea na Netflixe a akú úlohu zohrá Ant-Man v MCU?

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu nálož noviniek z Marvelu, ktoré hovoria o skutočne zaujímavých veciach.

Čím začať? Azda 16-sekundovým teaserom pre Age of Ultron, ktorý vás určite navnadí na blížiacu sa premiéru. O pokračovaní najväčšej superhrdinskej akcie sme už napísali viac, než by sa patrilo, a tak vás žiadnymi spoilermi a novinkami zaťažovať nebudeme. Pri tom počte klipov a TV Spotov už ale začínam byť zvedavý, koľko asi vyjde Marvel celková propagácia. Pravdepodobne viac, než rozpočet bežného blockbusteru.

Len tak mimochodom, Blu-Ray verzia by mohla obsahovať alternatívny koniec a niečo ako režisérsky zostrih. Hrubý strih totiž trval až 3 a pol hodiny, vo finále sa tak odrezala celá hodina záberov. Stále tak je mnoho možností, ako zaobstarať bonusy, že?


Titulok nehovorí o Avengeroch, ale o Doctorovi Strangeovi. Server Bleeding Cool tvrdí, že Cumberbatchov mág sa ešte pred svojou samostatnou sólovkou objaví práve v Netflixáckej sérii Iron Fist. Spárovanie týchto dvoch dáva význam, akurát by šlo o celkom zaujímavý krok, najmä ak sa bavíme o postave takéhoto veľkého významu.

Najbližšie dostane ale svoju sólovku Ant-Man s Paulom Ruddom a Michaelom Douglasom. Prvý trailer sklamal celý internet, no ten druhý už škodu celkom napravil a dokonca nás na premiéru nabudil. V jednom z rozhovorov pre MTV sa Rudd vyjadril, že s Marvelom už hovoril o budúcnosti jeho postavy a je si istý, že sa objaví aj v ďalších Marvel projektoch. Takže, áno, je to asi najpravdepodobnejšie, Civil War skutočne naberie každého jedného možného hrdinu. Vynechanie Ant-Mana by bola škoda, takže sa spoliehame aj na to, že Marvel do scenára zapracuje aj postavu, ktorú momentálne milujeme najviac - Daredevila.

Na záver tu máme informáciu o spolupráci medzi Marvelom a Telltale Games. Štúdio je známe svojimi epizodickými príbehmi pre The Walking Dead, spracovali ale aj Game of Thrones, Borderlands či The Wolf Among Us. Na rok 2017 ale plánujú bližšie nešpecifikovanú hru z prostredia Marvelu, ktorou chcú obe zúčastnené strany naozaj zaujať. Nepôjde o klasický titul pri príležitosti premiéry nového filmu, jednoducho sa máme na čo tešiť, teda, aspoň tak nám to tvrdia Marveláci.

Domov
Zdieľať
Diskusia