Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2015, 22:41
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Mad Max vám želá krásny deň plný smrti a chaosu vo finálnom traileri

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Už len necelé dva týždne nás delia od premiéry Mad Maxa od otca série, Georga Millera, s Tomom Hardym v hlavnej úlohe.

Len pred pár hodinami sme vám priniesli 10 nádherných obrázkov ešte krajších áut, respektíve pevností na štyroch kolesách, ktoré sa budú počas dvoch hodín nepretržitej akcie premávať po plátne, no a teraz tu máme (snáď) posledný trailer. Mad Max nás upútal už prvým obrázkom, vlastne už svojim ohlásením, no to, čo spôsobil každý jeden nový záber, sa dá nazvať len čistým šialenstvom, šialenstvom, aké prezentuje aj samotná snímka. Fury Road bude skutočne Fury, a teda zbesilý, bláznivý, chaotický, gigantický, no okrem toho aj zábavný, plný brutálnosti, deštrukcie a popcorn zábavy pre všetky vekové kategórie. Síce som sa posledným trom trailerom (vrátane tohto) radšej vyhol a nechal si nejaké prekvapivé zábery do kina, som si istý, že ak by sa vám predstavil film práve videom nižšie, presvedčil by vás, že tá premiéra za to stojí.

V prípade, že bude Mad Max: Fury Road skutočne taký dobrý, aký sa nám vidí už dlhé mesiace, bude dobré, ak ho v kinách podporíme. Dostal totiž rating R (mládeži neprístupný), a tak budú tržby v porovnaní s PG-13 verziou, aká by sa potenciálne premietala, s určitosťou o niečo nižšie. Ak na seba film zarobí, dočkáme sa hneď ďalších 3 častí. Ku všetkým má ako bonus podpísanú zmluvu samotný Tom Hardy, ktorý si strihne hlavnú úlohu. Viac sa dočítate v našom vlákne, ktoré je v tomto prípade skutočne obsiahle. 

Synopsa hovorí o dvoch utečencoch v stratenom svete plnom agresie, anarchie a krvi. Zatiaľ čo Max (Hardy) je na dne po strate manželky a dieťaťa a snaží sa od všetkého zlého utiecť, Furiosa (Theron) je plná elánu zdolať tento odpudivý svet a vrátiť sa do svojho rodiska. Čaká nás pekelná akčná jazda, ktorá sa snáď nikdy nezastaví. Okrem Hardyho hrajú Charlize Theron (Prometheus), Nicholas Hoult (X-Men: DofP, Apocalypse), Rosei Huntington-Whiteley (Transformers: Dark of the Moon) a veterán Hugh Keays-Byrne. Režíruje George Miller, autor pôvodnej trilógie s Melom Gibsonom. Premiéra už 14. mája.

Mad Max vám želá krásny deň plný smrti a chaosu vo finálnom traileri
Domov
Zdieľať
Diskusia