Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2015, 14:44
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Dočkáme sa na Netflixe po vzore Daredevila aj brutálneho Punishera?

FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL MARVEL FILMY A SERIÁLY NETFLIX PUNISHER
Uložiť Uložené

Marvel už pomaly plánuje Fázu 2 svojich seriálov na Netflix a údajne medzi nimi figuruje hlavne Punisher.

Niet pochýb o tom, že Marvel trafil s Daredevilom od Netflixu klinec po hlavičke. Z nezaujímavých seriálov pre Jessicu Jones, Iron Fista a Luka Cage-a sa tak stávajú očakávané projekty. Každý je totiž zvedavý, či dokážu priniesť kvalitu aspoň blížiacu sa tej, akú priniesol Drew Goddard a Steven S. DeKnight s Daredevilom. To je asi nemožné, no sme presvedčení, že Netflix nevypustí do sveta len niečo priemerné. Okrem 2. série Daredevila sa ale aj naďalej budú pripravovať ďalšie seriály. To už ale pravdepodobne hovoríme o Fáze 2 pre Seriálový svet Marvelu. Aspoň tak ho teda začneme nazývať. Agenti SHIELD-u, Agent Carter, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Defenders. Tieto seriály by mali uzatvoriť prvú fázu v roku 2017. Čo ale príde potom? 

Už odkedy sa práva na Bladea a Punishera vrátili Marvelu, hovorí sa o ich zakomponovaní do MCU. Dnes sa na internete objavila správa, že Marvel a Netflix vsádzajú najviac práce na Punishera, ktorý by mal 2. Fázu odštartovať. Celkom možno by sme v nej nevideli Daredevila, ktorý by sa po potenciálne úspešnej 2. sérii dočkal samostatného filmu v 4. Fáze MCU. Celkom sa nám to zamotáva, čo poviete? Seriálovou cestou by sa mohli ubrať aj Runaways či Blade, no my budeme radi, ak sa najprv potvrdia správy o Punisherovi. Chceli by ste brutálneho Franka Castla na Netflixe? Ja určite áno! Koho by ste si okrem Thomasa Janea vedeli v role prestaviť vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia