Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2015, 18:20
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Bradley Cooper sa vracia k svojej geniálnej postave poloboha v seriálovom spracovaní Limitless

FILMY A SERIÁLY BRADLEY COOPER LIMITLESS
Uložiť Uložené

Bude mentorom novej postavy, Briana. Ten sa po užití tabletky, po ktorej získa geniálnu myseľ, rozhodne spolupracovať s FBI. Aká bude Cooperova úloha?

Bradley Cooper sa vracia k svojej geniálnej postave poloboha v seriálovom spracovaní Limitless

Pamätáte si na sci-fi hit z roku 2011 s názvom Limitless? Objavil sa v ňom Robert De Niro a Bradley Cooper so sympaticky napísanou i zahranou postavou Eddiem Morsou, spisovateľom, ktorému chýbala múza, až po kým nestretol brata svojej bývalej. Ten mu daroval magickú tabletku. Po jej použití sa z Eddieho stal génius. Nielenže bol inteligentný, zvýšila sa mu i mozgová aktivita, rozpamätal sa na všetko, čo kedy videl či prečítal, nachádzal nespočetné riešenia problémov, aké predtým ani nevidel. Inými slovami, stal sa z neho poloboh. Mne sa film celkom páčil a nedávno som kvôli nemu dokonca zapol aj televízor (viem, to sa nerobí, ale aj tak, občas zhrešiť môžeme). 

Televízia CBS už dávnejšie avizovala seriálové spracovanie pokračovania tohto príbehu. V ňom sa pozrieme na život Briana Fincha (Jake McDorman), ktorý začne vďaka Morsovi taktiež využívať účinky drogy NZT. Rozhodne sa však nevyužívať ju ani tak vo svoj prospech, ako v prospech FBI, pre ktorú začne riešiť dôležité a náročné prípady. Tabletami ho zásobuje, dnes už senátor Eddie Morsa, kandidujúci na prezidenta. V istom bode sa mu však Brianove činy asi prestanú pozdávať. Nuž, pustite si trailer a dajte nám vedieť, ako na vás zatiaľ seriál pôsobí. Aj vďaka Cooperovej prítomnosti, ktorý si našiel pre seriál (zároveň aj produkuje) trochu času navzdory extrémne nabitému programu, to vyzerá celkom sľubne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia