Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2015, 16:05
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tom Cruise musel kvôli natáčaniu nového Mission: Impossible zadržať pod vodou dych na 6 minút!

FILMY A SERIÁLY TOM CRUISE
Uložiť Uložené

Kaskadéra nechcel, a tak trénoval, aby pod vodou vydržal takmer 6 minút. To je Tom Cruise.

Takéto zaujímavosti sa pekne čítajú, tak som si povedal, prečo nie? O novom M:I s podnázvom Rogue Nation sa v posledných dňoch hovorí dosť tak či tak, takže jedna novinka nikomu neuškodí. Server Joblo.com prišiel s tým, že Tom Cruise sa odhodlal pre natáčanie filmu k zadržaniu dychu pod vodou na 6 a pol minúty. 

„Je to niečo, čo som vždy chcel urobiť. Režisér (Christopher McQuarrie - Rogue Nation) a ja sme o tom hovorili už odkedy som začal pracovať na Edge of Tomorrow. Natočil som už mnoho podvodných scén, no tentoraz som chcel urobiť niečo intenzívne a bez strihu. Takže sme natáčali pod vodou cez 6 a pol minúty. Trénovanie bolo mimoriadne náročné.“

Tak, čo poviete, zdvihol si týmto u vás Cruise kredit? V každom prípade sa na novú časť do skvelej akčnej série už veľmi tešíme. Nižšie prikladám aj najnovší TV Spot. V kinách už 30. júla.

Domov
Zdieľať
Diskusia