Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2015, 10:17
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Hugh Jackman hovorí o konci Wolverina, tretej sólovke a účasti v nových X-Men či Deadpoolovi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

17 rokov hral Jackman obľúbenú komiksovú postavu. Je na čase rozlúčiť sa s ním, a to vo veľkom štýle!

Niet pochýb o tom, že Jackman bol dokonalý Wolverine. Bol dokonalý Logan, bol dokonalý mutant, bol dokonalý herec pre zobrazenie komiksovej predlohy počas celých tých 20 rokov. Je načase ale zakývať, uroniť jednu-dve slzy a pozerať sa ďalej. Nadarmo budeme nadávať a modliť sa, aby si to ešte štúdio a Jackman rozmysleli, treba sa s tým zmieriť. Na margo týchto udalostí a ďalších vecí sa Jackman rozhovoril len pred niekoľkými hodinami. 

O špekuláciách camea pre Deadpoola: 
„Hmm, nemôžem... nie.“ Zašepkal pomedzi usmiate zuby. „S Reynoldsom sme ale dobrí kamaráti, takže... :)“

Jackman sa objavil v každom X-Men filme, bolo by malým prekvapením, keby sa tak nestalo aj pre Deadpoola, s ktorým má Wolverine bohatú minulosť. Ktovie, možno sa Jackman dostane aj do ďalších projektov od Foxu a bude mať cameá aj popri novom predstaviteľovi Wolverina. 

Ohľadom svojej účasti v X-Men: Apocalypse: 
„Kto vie?“ - Naozaj výstižné


Ohľadom tretej sólovky pre Wolverina:
„Zvláštne, ale cítim sa veľmi nabudený. Som plný entuziazmu. Cítim, že je to nevyhnutné. Je to ako kariéra futbalistu, ktorý vie, že nastúpi na posledný zápas. Takže sa na to veľmi teším. Zároveň je mi však jasné, že to zďaleka nekončí. Čakajú ma budíčky o 4. ráno, dusené kurčatá, kopa vajec a nekonečné hodiny tréningu. 

Som veľmi nadšený, že som zohral úlohy aj v posledných dvoch filmoch (The Wolverine, X-Men: DoFP). Myslím, že boli najlepšie. Snáď sa nám to podarí urobiť aj s treťou sólovkou.“

Hugh Jackman hovorí o konci Wolverina, tretej sólovke a účasti v nových X-Men či Deadpoolovi


Jackman sa práve dostáva do formy. Aktuálne má však už 46 rokov a vyzerať v tomto veku tak, ako Wolverine vyzeral v posledných dvoch spomínaných filmoch. Nuž, to už chce trochu viac obety a posilky. Síce si neviem predstaviť, že by na mňa z plagátu vyceril adamantiové drápy niekto iný, budem sa s tým musieť zmieriť a dať dotyčnému šancu, nech je to už ktokoľvek. 

Na záver sa ešte Jackman vyjadril nasledovne: 
„Bolo obdobie, asi tak pred 6 rokmi, kedy som videl všetky moje herecké možnosť smerovať k Wolverinovi. Teraz, po filmoch ako Les Misérables, Pan alebo Prisoners už vidím aj iné možnosti. Ponuky, ktoré sa ku mne hrnú, sú oveľa rozmanitejšie, než aké boli po celý môj život. Snáď nie som ten typ herca, ktorý bude do 10 rokov nezamestnaný, neprestávajúc pýtať sa samého seba: ´Prečo som skončil?´ a prosiť o návrat.“

Zároveň sa poďakoval Marvel Entertainment a 20th Century Fox za obsadenie a podporu počas celých tých rokov:
„Všetci z nich boli veľmi milí a po celý čas, 17 rokov - to je dlhý čas, ma podporovali. Som si istý, že už začali s castingom. V tejto chvíli môžu pokojne podpísať s niekým kontrakt na 11 filmov.“


Nuž, zdá sa, že jedna obrovská a nami milovaná etapa sa blíži ku koncu. Aké máte z toho dojmy? Wolverine 3, ktorý by údajne mohol vyrozprávať aj príbeh Old Man Logan, sa do kín dostane 2. marca 2017. Deadpoola uvidíme 11. februára 2016 a X-Men: Apocalypse zase dorazí 27. mája 2016. O ďalšom smerovaní Sveta X-Men si môžete prečítať tu. O X-Men: Apocalypse si zase prečítate viac informácií tu, no a o Deadpoolovi sa dozviete všetko potrebné tu. Teraz už len čakať na premiéry.


Domov
Zdieľať
Diskusia