Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2015, 0:44
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Bryan Singer si dáva od mutantov pauzu, natočí totiž 20 000 míľ pod morom!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po X-Men: Apocalypse sa Bryan Singer pustí do dobrodružnej snímky 20 000 míľ pod morom podľa predloha Julesa Verna.

Tak trochu nečakané, že? Po tom, ako sa o tento projekt bili mnohé spoločnosti, pričom na režisérske kreslo mal zasadnúť samotný David Fincher, bolo okolo toho trochu ticho. Až do dnešného dňa, kedy Bryan Singer na svojom instagrame pridal fotku s hotovým scenárom pre dobrodružný, epický akčný film 20 000 míľ pod morom. Urobil tak v deň svojich 50. narodením, čím si dal zároveň aj darček, keďže tvrdí, že ide o jeho srdcovú záležitosť a sľubuje, že divákov nesklame, keďže bude režírovať. Rozhodne sa máme na čo tešiť, ja osobne som veľmi rád, že Singer ako veľmi kvalitný režisér a scenárista opäť natočí niečo iné, než komiksovku (aj keď posledné filmy z X-Men série sú skôr sci-fi, než tradičnou komiksovkou, asi preto sú aj najlepšie, že?). Scenár napísali spoločne so Singerom Rick Sordelet (koordinátor kaskadérov) a Dan Studney (pracoval so Singerom na Jack the Giant Slayer). Čo to ale znamená pre Svet X-Men?

V prvom rade sme už písali, že sa schyľuje k niečomu veľkému. Momentálne nie je isté, akú rolu pri budovanom X-Men a mutantskom univerze (spolu s Fantastickou štvorkou) bude mať, ale počíta sa s tým, že bude pri každom projekte uvedený ako producent, prípadne výkonný producent a bude mať čo do ďalších X-Men kecať. Najbližšie od neho dostaneme X-Men: Apocalypse, a to už 27. mája 2016. Viac informácií o snímke nájdete tu a tu. Čo nás čaká ďalej?

Deadpool - 12. február 2016
X-Men: Apocalypse - 27. máj 2016
Gambit - 7. október 2016
Wolverine 3 - 3. marec 2017
Fantastic Four 2 - leto 2017 

Bryan Singer si dáva od mutantov pauzu, natočí totiž 20 000 míľ pod morom!

Nie je isté, či Fantastic Four uvidíme v lete 2017, v posledných dňoch sa skôr hovorí, že ich dátum premiére preberie sequel pre Deadpoola, s ktorým je štúdio údajne zatiaľ veľmi spokojné. Včera sme vám priniesli informáciu, že Fox rozhodne plánuje crossover Gambita, Deadpoola a aktuálnych členov X-Men tímoviek. Či sa k nim pripojí aj Fantastická štvorka nevedno. Reboot jednoducho nevyšiel a Fox musí uvážlivo rozmýšľať o tom, čo so značkou ďalej. Gambit prišiel o režiséra, Wolverine 3 pravdepodobne prevezme koncept skvelého komiksu Old Man Logan, no a viac skutočne nevieme. Buďto príde ďalšia X-Men tímovka alebo crossover. Do roku 2018 tu v každom prípadne jednu tímovku mať budeme. Singer by potom mohol do kín priniesť svoj ďalší X-Men projekt do roku 2020. Dovtedy sa Fox bude snažiť natočiť dostatočné množstvo filmov s novou generáciou hercov-mutantov. Čo na to poviete?

Domov
Zdieľať
Diskusia