Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2015, 0:15
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák Jakub S.

Warneri zbroja ďalej. Uvidíme Johna Constantina a Justice League Dark

FILMY A SERIÁLY DC DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

Po rokoch príprav dali Warner Bros. filmu s titulom Dark Universe zelenú.

Nie je žiadnou novinkou, že Warner Brothers, ktorý vlastnia DC, plánujú rozšíriť svoj komiksový vesmír a napodobniť tak úspešnosť Marvelu, resp. Disney. Či sa im to podarí sa dozvieme už budúci rok, ktorý nám nadelí snímky Batman v Superman a Suicide Squad.

Man of Steel napovedal, že DC sa nevyberie cestou odľahčujúceho nadhľadu a humoru, ale bude Marvelu konkurovať temnejším a realistickejším spracovaním svojich komiksových príbehov. Najnovšie priviedli na palubu oscarového producenta Scotta Rudina (Steve Jobs, Táto krajina nie je pre starých), aby dohliadol na natáčanie ďalšieho obľúbeného príbehu - Justice League Dark. Hovorí sa, že ten práve pracuje na finálnych úpravách scenáru a prvú klapku naplánoval na bližšie nešpecifikovaný dátum v roku 2016. Na filme pôvodne pracoval Guillermo Del Toro, ktorý pri ňom zotrvá ako producent, no aktuálne sa už venuje iným projektom.

Detailov je zatiaľ poskromne, no vieme, že snímka sa bude točiť okolo okultného detektíva Johna Constantina, ktorý bude musieť pre záchranu sveta (áno, zase) spolupracovať so skupinou mystických antihrdinov. Del Toro prezradil, že pôjde o postavy ako Deadman, Swamp Thing, Zatanna a Etrigan The Demon. Viac informácií nájdete tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia