Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2015, 20:06
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Súťaž: Vyhrajte lístky na slávnostnú predpremiéru Star Wars: The Force Awakens!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Filmkult vám ponúka možnosť získať až 6 vstupov na predpremiéru Star Wars: The Force Awakens.

Veľa lístkov to skutočne nie je, no na facebooku sa obyčajný obrázok môže stratiť, a tak som si radšej pripravil krátky článok. Jeho predmetom bude možnosť získať 3 lístky pre dve osoby na slávnostnú predpremiéru Star Wars: The Force Awakens, ktorá sa uskutoční v stredu, 16. decembra o 19:00 v Eurovei v Bratislave (číslo sály už bude na pozvánkach, respektíve ho zistíte pri obsluhe). Problémom je, že zaznie slovenský dabing, čo môže viacerých odradiť. Pre tých, ktorí ale chcú vidieť nové Hviezdne vojny o pár hodín skôr, než ich kamaráti, tu máme súťažnú otázku. Ak ju zodpoviete správne (do komentárov na facebooku, teda sem), budete si môcť už v stredu prísť do Zóna by Refresher po svoj lístok pre dve osoby. Celkovo tak rozdáme 6 vstupov (3x2). Otázka znie:

Kde sa schováva Luke?

...

tak nie, to asi stále nikto nevie, že? Postačí mi, ak mi napíšete, či máte radšej prequelovú alebo originálnu trilógiu a prečo. Nezabúdajte, odpovede píšte do komentárov pod facebookovým odkazom (článkom), ktorý musíte zdieľať na vašom profile. 

Domov
Zdieľať
Diskusia