Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. januára 2016, 22:19
Čas čítania 0:00
Branislav Noskovič

Quentin Tarantino znova prilieva olej do ohňa, Kill Bill 3 je viac než reálny

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Najnovšie vyhlásenie legendárneho režiséra dáva fanúšikom Kill Bill nádej, že sa dočkajú aj tretej časti.

Ani nie dva týždne dozadu sme písali o Tarantinových možných plánoch do budúcnosti a máme tu opäť správu, ktorá by mohla ešte viac rozvíriť nepokojné vody fanúšikov jeho práce (do premiéry Hateful Eight ostáva pár dní!). Natočí teda ten chlap Kill Bill 3, alebo nie? Odpoveď na danú otázku mení každých pár rokov a momentálne sa k tejto téme vyjadruje celkom pozitívne. Pre portál Variety povedal:

,,Nedá sa povedať, že idem určite do toho, ale nebol by som prekvapený, keby ,,Nevesta" (postava Umy Thurman z Kill Bill) nepovedala svoje posledné slovo. Trochu sme sa o tom s Umou rozprávali a nejaký materiál, ktorý mám pre túto postavu napísaný a vo filmoch použitý nebol, by v budúcnosti mohol poslúžiť na niečo nové."

Quentin Tarantino znova prilieva olej do ohňa, Kill Bill 3 je viac než reálny

Samozrejme, nikto vrátane režiséra samého nevie, ako by film vyzeral. V priebehu minulého roka však Tarantino spomenul Nikki - dcéru Vernity Green z prvého dielu (Vivica A. Fox). Pozor spoiler!!! V prvom filme sa Nevesta (tiež známa ako Beatrix) ako prvej pomstila práve Vernite a jej malej dcérke, ktorá to všetko videla a povedala, že môže očakávať jej pomstu, keď vyrastie. Uma sa zatiaľ k tejto téme nejako špeciálne nevyjadrila, ale bolo by pochopiteľné, keby sa k jednej zo svojich najslávnejších úloh vrátila. Jednou z vystrihnutých scén bola aj tá, kde si Bill (už zosnulý David Carradine) zmeral sily s postavou, ktorú hral Michael Jai White. Tá sa ale vo výslednom filme neobjavila. Kto vie, či aj tento materiál nebude použitý v nejakom flashbacku v prípadnom Kill Bill vol. 3.

Čo však vieme povedať s absolútnou istotou je, že nás čaká nový zárez na Quentinovej tvorcovskej pažbe v podobe westernu Hateful Eight. Hviezdne obsadenie je skutočne luxusné, vecí, ktoré sa môžu pokaziť, tak ostáva naozaj málo. O tom, čo režisér plánuje do budúcnosti sme písali už tu. Ktoré z týchto nápadov dostanú nejaký reálny základ v budúcich dvoch filmoch, ktoré sa ešte chystá natočiť a ktoré zapadnú prachom zabudnutia, sa snáď dozvieme čoskoro.

Domov
Zdieľať
Diskusia