Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2016, 23:50
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Batman na Supermanovom tele testuje, aký odolný je jeho Batmobil

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér Batman v Superman: Dawn of Justice, Zack Snyder, zverejnil niekoľko nových záberov v podobe čerstvého televízneho spotu.

Posledný zverejnený trailer, ktorým sa očakávaná komiksovka Batman v Superman: Dawn of Justice pripomenula ešte začiatkom minulého mesiaca, do kategórie najlepších rozhodne nepatril. Čerstvo zverejnený televízny spot je však svojou kvalitou opäť o poznanie vyššie, pretože nám servíruje ďalšie naozaj atraktívne stretnutie dvoch hlavných mužských hrdinov. Ukážka má síce iba tridsať sekúnd, no odhaľuje skutočnú filmovú sekvenciu, z ktorej pochádza známy Batmanov monológ "Tell me, do you bleed? You will!". Premiéry sa v našich kinách dočkáme už 24. marca 2016 a pokiaľ sa chcete o snímke dozvedieť všetko podstatné, informácie nájdete už klasicky v tomto vlákne. Teraz sa už bez akýchkoľvek ďalších zbytočností vrhnite na video.

Aby toho nebolo málo, tak sme sa v noci dočkali ešte jedného nového TV spotu, na ktorom sa okrem Batmana a Supermana ukáže aj Lex Luthor.

Domov
Zdieľať
Diskusia