Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2016, 22:57
Čas čítania 0:00
Luky

Kto si zahrá mladého Han Sola a uvidíme ho už v Rogue One?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Disney ma s výberom herca pre mladého Hana Sola naponáhlo. Prečo? A rovnako sa k nám dostali fotky x-wingov z pripravovaných Rogue One.

Z možných 2500 kandidátov, ktorí si mohli zahrať mladú verziu Harrisona Forda čoby Hana Sola je dnes už iba osmička, z ktorej bude, pravdepodobne, jeden vyvolený a ten prevezme túto veľkú zodpovednosť a zhostí sa stvárnenia jednej z najviac populárnych filmových postav. Ak si to povieme takto, tak tomu dotyčnému nemáme čo závidieť. No na druhej strane...

Variety hlási, že dohody o mlčanlivosti sú vytlačené a pripravené pre podpis tej osoby, ktorú by mali producentka filmu Kathleen Kennedy a režiséri Phil LordChris Miller vybrať už v najbližších týždňoch. A vyberať budú práve z tejto osmičky mladých hercov, v ktorej nie je núdza aj o už známe herecké mená: 

  • Ansel Elgort
  • Dave Franco
  • Emory Cohen
  • Jack Reynor
  • Logan Lerman
  • Miles Teller
  • Scott Eastwood
  • Blake Jenner 
Kto si zahrá mladého Han Sola a uvidíme ho už v Rogue One?

Kto z nich bude nakoniec Han Solo sa dozvieme až o pár týždňov. Koho by ste si predstavovali ako Hana Sola, môžete vyjadriť v komentároch. No otázka teraz znie, prečo majú Disney/Lucasfilm s výberom herca pre túto úlohu tak naponáhlo? Snímka by sa mala dostať do kín až 25. mája 2018 a natáčanie filmu by nemalo byť spustené skôr ako v januári budúceho roku. Vyskytuje sa tu preto možnosť, že svoje cameo bude mať Solo už v pripravovanom Rogue One: A Star Wars Story, ktoré budú mať premiéru 16. decembra 2016.

Nič však nie je potvrdené a stále je tu aj možnosť, že Disney hrá hru na divákov, podobne ako to napríklad spravil Marvel so Spider-Manom, ktorého sa, nakoniec, dočkáme už skôr ako v jeho samostatnom filme. Tak snáď to bude podobné aj s Han Solom. Že sa, ale aj v tomto prípade jedná hlavne o druh propagácie pre film nie je pochýb. Rovnako tak sa začína propagovať už toľko spomínaný Rogue One. Stránka TMS.com nám síce neposkytla fotky z natáčania filmu, ale „iba “obrázky old-schoolových 4-motorových X-wingov, ktoré vo filme s určitosťou uvidíme. Tak koho by ste si predstavovali ako mladého Hana Sola? Svoje názory môžete vyjadriť v komentároch a tu už sú spomínané obrázky X-wingov: 

Kto si zahrá mladého Han Sola a uvidíme ho už v Rogue One?
Kto si zahrá mladého Han Sola a uvidíme ho už v Rogue One?
Kto si zahrá mladého Han Sola a uvidíme ho už v Rogue One?
Domov
Zdieľať
Diskusia