Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. januára 2016, 10:33
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Druhý Blade Runner sa začne natáčať už v júli. O čom bude a kto si zahrá?

FILMY A SERIÁLY DENIS VILLENEUVE
Uložiť Uložené

Pokračovanie známej kultovej sci-fi klasiky oznámilo oficiálny štart produkcie. Dočkáme sa ho už o niekoľko mesiacov.

Pokračovanie Blade Runnera, dnes už kultovej sci-fi záležitosti z roku 1982, ktorou sa preslávil režisér Ridley Scott, sa začne oficiálne natáčať už toto leto, a to konkrétne v júli. Aj napriek tomu, že je veľké množstvo informácií stále zahalené rúškom tajomstva, niečo predsa len vieme. Príbeh Blade Runnera 2 by sa mal odohrávať dekády po udalostiach pôvodného filmu, hlavnú úlohu si strihne Ryan Gosling (The Place Beyond the Pines, Drive) a nebude chýbať ani ikonický Rick Deckard v podaní Harrisona Forda. Ten sa síce objaví až v priebehu tretieho aktu a v menšej úlohe, pôjde však o kľúčový okamih.

Do režisérskej stoličky zasadne veľmi talentovaný Denis Villeneuve (Sicario, Prisoners), o scenár sa postaral Hampton Fancher (Blade Runner) spolu s Michaelom Greenom (animák Green Lantern: Emerald Knights) a ako kameraman je potvrdený aj skvelý Roger Deakins. Celý projekt je však naďalej pod produkčným dohľadom tvorcu originálu. Viac informácií budeme mať k dispozícii pravdepodobne až vo fáze samotnej produkcie, no všetko zatiaľ nasvedčuje tomu, že sa máme naozaj na čo tešiť. Nám tak ostáva už iba držať všetkým zúčastneným palce a veriť v dôstojného nástupcu. Tešíte sa na ďalšieho Blade Runnera?

Domov
Zdieľať
Diskusia