Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2016, 4:30
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Desivý horor Mama, na ktorom pracoval aj Guillermo del Toro, dostane pokračovanie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nebola to síce najhoršia ľakačka roka, ale sequel nepredpokladal snáď nikto z nás.

Horor Mama z roku 2013 fanúšikom žánru určite netreba pripomínať. Radil sa medzi jemný hororový nadpriemer a nasvedčovali tomu aj tržby, ktoré sa vyšplhali na solídnych 146 miliónov amerických dolárov, čím razantne predčil svoje náklady. Na filme sa tiež ako producent podujal známy Mexičan Guillermo del Toro a filmu dodal svoj typický duchársky rukopis. Finančný úspech tvorcov rozhodne motivoval, a tak sa k nám dostala informácia, že by sa z filmu mohla stať franchise, ktorá by dostala minimálne jedno pokračovanie. To je dnes už oficiálne potvrdené. THR informuje, že za pokračovaním bude stáť duo Kevin Kölsch a Dennis Widmyer, autori zaujímavého hororu Starry Eyes. Tí spoločnými silami upravia pôvodný sequelový scenár a taktiež zasadnú na režisérske stoličky.

V pôvodnom filme si zahral Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones) spolu s Jessicou Chastain (Crimson Peak), no podľa dostupných informácií sa druhá menovaná v pokračovaní neobjaví. Či to znamená, že bude preobsadená, alebo sa príbeh zameria na úplne inú rodinku, zatiaľ nevieme. Pripomeňme si, že dej filmu sa točil okolo malých dvojičiek, ktoré sa po smrti svojej matky vyparili, no ich strýko Lucas (Nikolaj Coster-Waldau) sa nikdy nevzdal hľadania. Po takmer piatich nekonečných rokoch sa dievčatká našli v opustenom lesnom dome, no nikto netušil, ako to mohli prežiť. Lucas si ich s priateľkou Annabel (Jessica Chastain) prisvojil, no postupne zistili, že neboli jediní, ktorí boli na dievčatká naviazaní. Bol v tom zapletený ešte niekto omnoho nebezpečnejší.

Desivý horor Mama, na ktorom pracoval aj Guillermo del Toro, dostane pokračovanie
Domov
Zdieľať
Diskusia