Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2016, 19:43
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Fantastické zvieratá zo sveta Harryho Pottera vás pozývajú na výlet do samotného zákulisia natáčania

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Spin-off s názvom Fantastic Beasts and Where to Find Them síce uvidíme až koncom roka, čakanie si však môžeme skrátiť týmto pohľadom do centra diania.

Ten zvláštny pocit, ktorý v nás ostane po skončení obľúbenej knižnej či filmovej série, to vedomie, že sme sa jednoducho dostali na samotný záver príbehu, určite pozná každý jeden z nás. Občas však nastanú prípady, kedy sú nám hviezdy naklonené priam mimoriadnym spôsobom, o čom dokonale svedčí napríklad aj oznámený návrat kúzelného sveta Harryho Pottera. Pokiaľ nás ale sledujete pravidelne, tak vás táto informácia určite neobišla. Po niekoľkoročnej prestávke sa tak budeme môcť opäť ponoriť do mnohými milovaného prostredia, no tentokrát v podobe trojdielneho spin-offu, ktorý bude vychádzať z rovnomenného knižného diela od známej autorky J. K. Rowling.

Prvá časť trilógie, snímka s názvom Fantastic Beasts and Where to Find Them, sa už síce stihla predstaviť prostredníctvom prvých záberov a obrázkov, dnešnou novinkou však ponúka naozaj jedinečný pohľad do zákulisia natáčania. Ak vás teda zaujímajú nielen vyjadrenia hercov či režiséra, ale aj pohľad priamo na pľac, rozhodne toto takmer trojminútové video nevynechajte. Čo sa ďalších informácií ohľadom snímky týka, veľmi ľahko ich nájdete v tomto vlákne, v ktorom sa dozviete všetko podstatné. Teraz si už bez akýchkoľvek zbytočných rečí vychutnajte nižšie priložené bonusové video.

Domov
Zdieľať
Diskusia