Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2016, 13:43
Čas čítania 0:00
rulezz

X-Men a Deadpoola v spoločnom filme v blízkej dobe nečakajte. Prečo je tomu tak?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Spojenie X-Men s Deadpoolom by bolo určite zaujimavé, čo myslíte?

Film, ktorý už tretí týždeň ničí všetky kinosály po celom svete, Deadpool, by sa mal dočkať sequelu, na ktorom sa už teraz pracuje. Zopár fanúšikov je však v istom očakávaní, že štúdio 20th Century Fox pracuje na potenciálnom crossoveri so sériou X-Men. Po rozhovoroch s The Playlist, tvorcami Deadpoola a jeho výkonnými producentmi Rhettom Reeseeom a Paulom Wernickom, sme sa dozvedeli, že na prípadný crossover si budeme musieť ešte chvíľu počkať.  

Pokiaľ sa pozeráte na model filmov Iron Mana, mali už dva predtým, ako sa natočili Avengers a myslíme si, že to je rozumná cesta. Druhým problémom je, že séria X-Men prebieha v čase o tri dekády skôr, ako práve Deadpool, ktorý sa odohráva v súčasnosti. Je to zložitá časová priamka a som si istý, že by nás neskôr určite dohnala.“

Producent X-Men, Simon Kingberg, sa však vyjadril trocha presnejšie, a to tak, že možno uvidíme viac X-Men hrajúcich v Deadpoolových filmoch a v určitých okamihoch pravdepodobne aj Deadpoola hrajúceho v ich filmoch. Obávajú sa však skorého zlučovania, pretože štúdio má momentálne dve úspešné série. „Deadpool sa práve stáva značkou sám vďaka sebe, nezávisle na X-Men, a to je úžasné. To dáva štúdiu dve série v jednej a vy uvidíte symergiu medzi týmito dvoma sériami, no sú to dve veľmi odlišné značky.ƒ“ Na záver dvojica dodala, že pokiaľ uvidíme niečo spojené práve s Deadpoolom, zrejme v tom majú prsty oni. A čo vy, potešili by ste sa crossoveru s X-Men?
 
 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia