Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. februára 2016, 23:46
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Batman nemá v najnovšom klipe proti Supermanovi žiadnu šancu

FILMY A SERIÁLY BEN AFFLECK DC DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

Premiéra je tu už o pár dní a reklamná kampaň tak vrcholí novou ukážkou zobrazujúcou súboj dvoch ikonických hrdinov.

Komiksovky sú v súčasnosti najpopulárnejším žánrom kinematografie. Dokazuje to napríklad aj Deadpool, ktorého tržby za prvé tri týždne prekonali hranicu 600 miliónov, vďaka čomu ašpiruje na titul najziskovejšieho filmu zo sveta X-Men (viac o tejto téme v našom pravidelnom Box Office). Tento rok sa naše pohľady ešte budú azda najviac upierať na svätú trojicu v podaní Captain America: Civil War, X-Men: Apocalypse a Batman v Superman: Dawn of Justice. Práve posledná spomínaná snímka dorazí do našich kín najbližšie (24. marec), takže reklamná kampaň je naozaj na svojom vrchole. Včera mohli vytrvalci sledovať po odovzdávaní Oscarov show Jimmy Kimmel Live!, v ktorej sa (konečne) objavil Matt Damon spolu s Benom Affleckom. Ten túto príležitosť využil na odprezentovanie nového klipu z filmu, v ktorom môžeme vidieť, že Superman sa s Batmanom pri súboji pohráva ako s handrovou bábikou (jednoducho ešte nepoužil kryptonit, zainteresovaní vedia). 

Čo sa posledných informácií týka, ešte dodáme, že snímka sa na Blu-ray dočká aj R-kového zostrihu a veľkú vlnu kritiky si zlízol náš článok o tom, prečo sa nám nepáči reklamná kampaň, no k nemu dodáme asi len toľko, že si za týmto názorom stále stojíme. Režíruje Zack Snyder (Man of Steel, Watchmen, 300), za scenárom stojí David S. Goyer (seriál Da Vinci's Demons, Man of Steel, Batman Begins) a zahrajú si Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Amy Adams (Lois Lane), Diane Lane (Martha Kent), Jeremy Irons (Alfred), Laurence Fishburne (Perry White), Ray Fisher (Cyborg) a pravdepodobne aj Ezra Miller (The Flash).

Domov
Zdieľať
Diskusia