Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2016, 15:23
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

John Travolta pátra po vrahovi svojej manželky, na ceste pomsty však narazí na väčšie problémy

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka s názvom I Am Wrath, za ktorou stojí režisér Masky či Likvidátora, prichádza s novým trailerom.

Posledné snímky Johna Travoltu (Phenomenon, Pulp Fiction) sa do povedomia diváckej verejnosti síce príliš nedostali, to ale nemusí ešte automaticky znamenať, že patrí do starého železa. Presvedčiť by nás mohol v jeho nadchádzajúcej snímke s názvom I Am Wrath, ktorá sa dnes predstavuje viac ako dvojminútovým trailerom. Tá síce vyzerá na prvý pohľad ako naozaj ťažké béčko, avšak, podľa nižšie priložených ukážok herec jasne dokazuje, že má stále čo ponúknuť a rola drsňáka mu jednoducho sedí.

Príbeh je viac ako jednoduchý a predstaví nám Stanleyho Hilla (Travolta), čestného a nezamestnaného otca rodiny, ktorý sa vracia domov zo zahraničného pracovného pohovoru. Keďže potenciálna práca vyzerá veľmi sľubne, tak sa jeho manželka Vivian (Rebecca De Mornay - Wedding Crashers, Finchova matka v American Pie) rozhodne prichystať oslavu a vyzdvihnúť svojho partnera na letisku. Všetko sa ale zmení v momente, keď sa v podzemnej garáži objaví trojica drogovo závislých jedincov, ktorá spôsobí smrť Vivian. Podozrivý ostáva na slobode a Stanley je absolútne zlomený. Uvedomí si však, že stále má dôvod žiť. Skontaktuje sa teda so svojim bývalým kolegom zo špeciálnych jednotiek a rozhodne sa pre pomstu. Onedlho ale zisťuje, že vražda jeho milovanej bola iba malou časťou oveľa väčšieho plánu.

Režíruje Chuck Russell (The Mask, Eraser, seriál Fringe), o scenár sa postaralo pomerne neznáme duo, ktoré tvorí Yvan Gauthier spolu s Paulom Sloanom a okrem vyššie spomínaných hercov sa vo filme objaví aj Christopher Meloni, Sam Trammell, Amanda Schull, Asante Jones, Luis Da Silva Jr., Paul Sloan či Patrick St. Esprit. Americká premiéra je naplánovaná na 13. mája 2016, do našich kín sa však zatiaľ nechystá. Ako sa trailer pozdáva vám?

Domov
Zdieľať
Diskusia