Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2016, 20:57
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Samurajský stop-motion animák plný hollywoodskych hviezd servíruje ďalšiu nálož lákavých záberov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Animovaný počin s názvom Kubo And The Two Strings, za ktorým stojí štúdio Laika Entertainment, sľubuje perfektný zážitok aj trailerom číslo tri.

Naozaj sľubne vyzerajúci stop-motion animák od štúdia Laika Entertainment, Kubo And The Two Strings, ktorý sa nám doposiaľ predstavil už v dvoch nesmierne pútavých ukážkach, nás dokázal zaujať hneď od samotného začiatku. A na našich dojmoch sa nezmenilo absolútne nič ani dnes, čiže po zverejnení tretieho a zároveň aj najdlhšieho traileru. Okrem toho, že je spomedzi všetkých najvtipnejší, ponúka tiež niekoľko nových záberov a prísľub skvelého filmového zážitku.

Hlavným hrdinom príbehu je dobrosrdečný Kubo, ktorý žije v malej dedinke, kde sa oddane stará o svoju matku. Toto pokojné nažívanie však preruší blížiaca sa hrozba v podobe invázie zlých duchov a ďalších nebezpečných síl. Ak chce Kubo zachrániť svet, musí spojiť sily s novými priateľmi a vydať sa na odvážnu, strastiplnú cestu, na ktorej ho nečaká iba hľadanie magického brnenia svojho padlého otca, bájneho samuraja, ale aj naplnenie vlastného, hrdinského osudu.

Svoj režijný debut si odbije prezident Laika Entertainment a zároveň aj držiteľ Annie Award za animáciu, Travis Knight, o scenár sa postaral Marc Haimes spolu s Chrisom Butlerom (ParaNorman - oscarová nominácia za najlepší animovaný film) a čo sa týka hercov, ktorí prepožičajú svoje hlasy, máme sa skutočne na čo tešiť. Bude to napríklad Matthew McConaugheyRooney MaraCharlize TheronRalph Fiennes či Art Parkinson. Premiéra je u nás naplánovaná na 25. augusta 2016. Dáte tejto záležitosti šancu?

Domov
Zdieľať
Diskusia