Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2016, 17:02
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Jake Gyllenhaal sa pridáva k Ryanovi Reynoldsovi v pripravovanom sci-fi filme Life

FILMY A SERIÁLY JAKE GYLLENHAAL RYAN REYNOLDS
Uložiť Uložené

Tvorcovia Deadpoola, sám zosobniteľ červeného anti-hrdinu a geniálny Jake Gyllenhaal? To môže dopadnúť veľmi dobre!

O pripravovanom sci-fi s názvom Life sme vás už informovali takmer pred mesiacom. Najväčším lákadlom však rozhodne nebol námet, ale fakt, že pochádza z pera pravých hrdinov tvorcov Deadpoola, Rhetta Reesea a Paula Wernicka. Tí neostali svojmu populárnemu kolegovi nič dlžný a v hlavnej úlohe tak uvidíme samotného Ryana Reynoldsa. Nastavené tempo neutícha a Variety dáva na známosť, že po Reynoldsovom boku sa postaví charizmatický Jake Gyllenhaal, ktorý má kariéru rozbehnutú v posledných rokoch viac ako dobre (Prisoners, Nighcrawler, Southpaw). Asistovať im bude aj Rebecca Ferguson, známa najmä z Mission: Impossible - Rogue Nation. Režisérsky to zastrešuje Daniel Espinosa, majúc skúsenosti s Reynoldsom už zo snímky Safe House (treba však podotknúť, že to bol slabý priemer). O čom to teda bude?

Jake Gyllenhaal sa pridáva k Ryanovi Reynoldsovi v pripravovanom sci-fi filme Life

No opis deja znie celkom tuctovo. Life bude totiž sledovať posádku vesmírnej stanice ISS. Tá získa určitú vzorku z planéty Mars a zisťuje, že spomínaná vzorka obsahuje známky možného života. Tento život ale nebude taký, ako ho poznáme. Bude omnoho inteligentnejší a rafinovanejší, než ako ten na planéte Zem.

Odporúčané
Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi 23. júna 2023, 14:30

Snímka dostáva žánrové zaradenie do kategórie (samozrejme okrem science fiction) thriller, čo v nás vzbudzuje ešte o trochu väčší záujem. Momentálne sa nachádza v štádiu príprav, takže vás o všetkých nových správach budeme aj naďalej informovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia