Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2016, 12:01
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Triedny boj s Tomom Hiddlestonom oblieka utopický kabát aj po tretíkrát a ocitá sa tak opäť v centre pozornosti

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zaujímavý žánrový mix menom High-Rise nepoľavuje ani krátko pred premiérou a servíruje ďalší atmosferický trailer.

Nesmierne lákavý žánrový mix s názvom High-Rise, ktorý sa doposiaľ predstavil už dvoma vynikajúcimi trailermi (nájdete ich tu a tu), nás dostal hneď od samotného začiatku. Skvelou správou však je, že po zverejnení ukážky s poradovým číslom tri ostávame stále rovnako nadšení a pokiaľ si snímka zachová takú skvelú atmosféru, akou sa zatiaľ prezentuje, tak by mohlo ísť o celkom slušný jackpot. Čo sa príbehu týka, ten je založený na rovnomennej knižnej predlohe od  J. G. Ballarda a zavedie nás do roku 1975, kde sa zoznámime s doktorom Robertom Laingom (Tom Hiddleston), ktorý je zlákaný životným štýlom londýnskej smotánky.

Nasťahuje sa do bytu na 25. poschodí luxusného komplexu a stáva sa tak súčasťou bezstarostnej spoločnosti, vytvorenej architektom Anthonym Royalom (Jeremy Irons). Ľudí zo začiatku síce drží pohromade vzájomná lojalita, tej však postupne ubúda, na povrch sa začnú predierať triedne nespravodlivosti a moderné obydlie sa razom zmení na nemilosrdné bojisko s jedným jediným zákonom. Zákonom džungle. Réžie sa chopil Ben Wheatley, za scenárom stojí Amy Jump a okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví aj Luke EvansSienna MillerElisabeth Moss či James Purefoy. Britská premiéra je naplánovaná na 18. marca 2016, no do našich kín sa High-Rise, žiaľ, nechystá.

Triedny boj s Tomom Hiddlestonom oblieka utopický kabát aj po tretíkrát a ocitá sa tak opäť v centre pozornosti
Domov
Zdieľať
Diskusia