Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2016, 16:22
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ako sa vyrábali masky a White Walkers pre 6. sériu Game of Thrones?

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

V zaujímavej ukážke sa okrem mnohého iného dozviete aj to, ako dlho trvá premena bežného človeka na hrôzostrašného člena White Walkers.

Šiesta séria mnohými obľúbeného a každoročne nesmierne očakávaného seriálu s názvom Game of Thrones už pomaličky začína klopať na dvere, o čom, koniec koncov, svedčí aj náš včerajší článok ohľadom sľubovanej najväčšej bitky v doterajšom priebehu tohto projektu. Dnes vám však na skrátenie takmer nekonečného čakania ponúkame inú záležitosť, a to konkrétne jedno krátke video, vďaka ktorému nahliadnete do zákulisia natáčania nadchádzajúcej série a dozviete sa, ako White Walkers vlastne prichádzajú k životu. Po zhliadnutí nižšie priloženej a zároveň aj skutočne zaujímavej ukážky si teda budete môcť urobiť celkom jasný obraz o tom, koľko ľudí, námahy a jednotlivých zručností si taká výroba masiek vyžiada. Pre úplnosť už iba dodáme, že vytúžená premiéra 6. série je naplánovaná na 24. apríla 2016.

Domov
Zdieľať
Diskusia