Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2016, 17:42
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ben Affleck už vraj napísal scenár k Batmanovej sólovke. Zmluvu má údajne ale len na Justice League

FILMY A SERIÁLY BATMAN BEN AFFLECK
Uložiť Uložené

Nového predstaviteľa netopierieho muža síce čaká v najbližšej dobe skutočne nabité obdobie, samostatný film o Temnom rytierovi by nás však potešil všetkých.

Nech už je váš názor na nedávno vypustenú komiksovku s názvom Batman v Superman: Dawn of Justice akýkoľvek, snáď sa drvivá väčšina z nás zhodne na skutočnosti, že nové stvárnenie netopierieho muža, o ktoré sa tentokrát postaral Ben Affleck, bolo viac než dobré. Hercov výkon má navyše s veľkou pravdepodobnosťou výrazný podiel aj na nedávnych rečiach, týkajúcich sa možnej Batmanovej sólovky. Ako to teda momentálne vyzerá? Affleck má ohľadom sveta DCEU podpísanú zmluvu na najmenej dva ďalšie filmy, pričom je potvrdené, že ho po boku ostatných hrdinov uvidíme v oboch častiach tímovky Justice League (účasť v Suicide Squad sa neráta). Samostatná snímka pre Temného rytiera preto nie je vôbec vylúčená, problém je skôr v tom, že zatiaľ ešte nebola oficiálne ohlásená.

Ben Affleck už vraj napísal scenár k Batmanovej sólovke. Zmluvu má údajne ale len na Justice League

Zdá sa však, že je to skutočne iba otázkou času. Ben, ktorý je v povedomí publika známy aj ako scenárista (The Town, Gone Baby Gone, Good Will Hunting - spolu s Mattom Damonom si odniesol Oscara za najlepší pôvodný scenár) či režisér (Argo - tri premenené zlaté sošky), sa totiž podľa slov jeho agenta, Patricka Whitesella, o scenár k Batmanovi už postaral. A to s pomocou Geoffa Johnsa, kreatívneho šéfa DC Comics. Takže ak pôjde všetko ako po masle a dostane do rúk aj režisérske kormidlo (je s ním spájaný už pomerne dlhú dobu), mohol by nás vo výsledku čakať skvelý filmový zážitok. Na ďalšie informácie si ale musíme jednoducho počkať, pretože už 11. apríla sa v Londýne začína natáčať prvý diel Justice League, po ktorom bude nasledovať ešte post-produkčná práca na ďalšom Affleckovom režijnom počine, Live by Night. Dajte nám však vedieť, ako by sa vám takýto sólo Batman pozdával.

PS: Na internete je už pár dní petícia za stiahnutie Zacka Snydera čoby režiséra Justice League. 

Domov
Zdieľať
Diskusia