Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2016, 19:54
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Seriálový Lucifer dostane vďaka vysokej kvalite a množstvu nadšených fanúšikov aj 2. sériu!

FILMY A SERIÁLY LUCIFER
Uložiť Uložené

Spoločnosť Fox Broadcasting Company potešila všetkých fanúšikov seriálu a potvrdila, že Lucifer Morningstar sa do seriálového dôchodku ešte nechystá.

Pokiaľ nás sledujete pravidelne a zároveň sa zaujímate aj o nové, ambiciózne televízne projekty, tak vám určite neunikol náš dávnejší článok, týkajúci sa seriálu s názvom Lucifer. Príbeh o znudenom, nešťastnom pánovi pekla, ktorý sa jedného dňa rozhodne, že sa nechá strhnúť krásou a leskom mesta Los Angeles, ponúka množstvo skvelých momentov, o čom ste sa, koniec koncov, mohli dočítať aj vo vyššie spomínanom Tipe na seriál. Či už ste teda dali na našu radu, alebo ste túto záležitosť sledovali už skôr, máme pre vás skvelú správu. Lucifer, ktorému do finále prvej série momentálne ostávajú tri epizódy, bol totiž spoločnosťou Fox Broadcasting Company oficiálne obnovený, čo znamená, že sa dočkáme aj série s poradovým číslom dva. Seriál sa však nestal iba druhou najlepšou novinkou stanice, ale aj piatou najlepšou v USA, takže oznámenie o pokračovaní bolo skutočne iba otázkou času. Ste radi, že sa Lucifer Morningstar vráti?

Seriálový Lucifer dostane vďaka vysokej kvalite a množstvu nadšených fanúšikov aj 2. sériu!
Zdroj: FOX
Domov
Zdieľať
Diskusia