Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2016, 22:30
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Zaujímavá kompilácia ukazujúca prvý a zároveň aj posledný záber veľmi obľúbených seriálov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Internet vypľul ďalší nápaditý a podarený zostrih, ktorý si určite zaslúži vašu pozornosť.

Kompilácie máme jednoducho radi. Ak nás sledujete pravidelne, tak určite viete, že pokiaľ sa nejaký ten nápaditý či inak zaujímavý zostrih objaví, vždy o ňom s radosťou niekoľko slov napíšeme. A presne to je prípad aj dnešného videa, za ktorým stojí Celia Gómez. Jej predchádzajúca práca, týkajúca sa filmových odkazov v obľúbených Simpsonovcoch, sa stala pomerne virálnou, takže môžeme pokojne predpokladať, že sa história zopakuje. Celiina najnovšia kompilácia sa totiž sústredí na niekoľko celosvetovo nesmierne populárnych seriálov, pričom zobrazuje ich prvý a zároveň aj posledný záber. Kvôli veľmi pravdepodobnému výskytu potenciálnych SPOILEROV preto zhliadnutie odporúčame iba na vlastnú zodpovednosť.

Nižšie priložený zostrih sa týka seriálov Hannibal, Mad Men, Twin Peaks, American Horror Story: Murder House, Breaking Bad, Prison Break, The Sopranos, Californication, The Wire, Frasier, Oz, The Newsroom, Carnivàle, Lost, Rome, Six Feet Under, Sons of Anarchy, Dexter či Friends a jeho autorka priznala, že sa inšpirovala užívateľom menom Jacob T. Swinney, ktorý urobil presne to isté, lenže so zameraním na filmy.

Domov
Zdieľať
Diskusia