Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2016, 23:51
Čas čítania 0:00
Donnie

Po Charlize Theron sa k Rýchlo a zbesilo 8 pridáva aj Scott Eastwood!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Jedna z najväčších akčných sérií posledných dvoch desaťročí sa posiľňuje o ďaľšie veľké meno.

Scott Eastwood, tak znie meno predstaviteľa najnovšej postavy, ktorá by sa mala podľa všetkého v najnovšom pokračovaní filmu Furious 8 pripojiť k nezastaviteľnej parte Dominica Torreta (Vin Diesel). Po pomerne čertsvom vyhlásení, že rady hercov v poradí už ôsmom pokračovaní akčnej série rozšíri krásna Charlize Theron (Mad Max: Fury Road, Prometheus, Hancock) sa dnes objavila na oficiálnom instagrame herca a modela informácia, ktorá nám jeho účasť na film len potvrdila. Ide o druhú veľkú posilu oznámenú v krátkom čase, ktorá sa pripíše na pestrý zoznam mien. Len tak pre rekapituláciu,  za volantom sa môžete tešiť na stálice, ako Vin Diesel, Ludacris, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Dwayne "The Rock" Johnson, Jason Statham a po novom teda už spomínaná Charlize Theron a syn všetkým známeho Clinta - Scott Eastwood

Scott skrz svoj post na instagrame nielenže predstavil sám seba ako novú posilu filmu, ale pod fotkou zverejnil emotívny text, ktorým vzdal hold zosnulému Paulovi Walkerovi. Okrem toho nám jemne priblížil, ku ktorej strane by sa jeho postava mala pridať. Tak ako už bolo spomenuté, Scotta sa dočkáme po boku Vina Diesela, presnejšie, malo by ísť o akéhosi pomocníčka Mr. Nobodyho, ktorého v poslednom diele stvárnil Kurt Russel, ktorý bol podľa Scottových slov jeho detským hrdinom. Zdá sa teda, že režisér F. Gary Gray (The Italian Job) na nás chystá poriadnu jazdu. Na Furious 8 sa môžete tešiť 14. Apríla 2017, do premiéry teda zostáva takmer presne rok, čo myslíte, dočkáme sa ešte predstavenia nejakého zaujímavého mena?

Po Charlize Theron sa k Rýchlo a zbesilo 8 pridáva aj Scott Eastwood!
Domov
Zdieľať
Diskusia