Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2016, 12:29
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Filmové spracovanie šialeného Borderlands už pozná meno svojho scenáristu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vesmírna westernovka plná humoru sa pomalými krokmi posúva dopredu.

Tento zaujímavý projekt sme vám už pred nejakým časom predstavili. Hráči dozaista vedia, že ide o adaptáciu bláznivej post-apokalyptickej akčnej RPG plnej násilia a skvelého humoru. Už dávnejšie nám boli oznámené mená dvoch producentov, a to konkrétne Avi Arad (Spider-Man trilógia, Iron Man, X-Men) a jeho syn Ari Arad. Iba nedávno sa k nám dostala informácia, že sa k projektu pripojil aj scenárista Aaron Berg. Ten je síce v Hollywoodskych kruhoch neznámy, ale podarilo sa mu okrem Borderlands získať scenáristickú stoličku aj pri filme G. I. Joe 3 či špionážnom thrilleri Section 6. Meno režiséra ešte predstavené nie je a rovnako tak nemáme predstavu o možnom obsadení. Magazín Forbes však prišiel so zaujímavým článkom zobrazujúcim potenciálne možnosti. Čo by ste povedali na Mikea Coltera a.k.a. Lukea Cagea ako na jednu z hlavných postáv či Toma Cruisa ako hlavného záporáka?

Pre tých, ktorí nie sú s hrou oboznámení, treba povedať, že obsahuje dej zobrazujúci post-apokalyptický svet na vzdialenej planéte Pandora, kde sa ľudia vybrali, aby mohli čerpať z nových energetických zdrojov. Na planéte sa nachádza taktiež aj mimozemská krypta plná nepredstaviteľnej sily pre toho, kto ju nájde, avšak, ako vám už určite došlo, s mimozemskou kryptou prichádza na svet aj množstvo mimozemských potvôr. Celý príbeh sa točí okolo vašej postavy, ktorá sa pridá k partičke Rebelov, aby tak mohla bojovať proti obrovskej, zlej korporácii Hyperion, ktorá z celého mimozemského humbuku ťaží najviac. Borderlands je futuristický western, ktorý sa neberie príliš vážne a pokiaľ máte radi takéto hybridné poňatia, neostáva vám nič iné, iba čakať na ďalšie infošky ohľadne filmového spracovania.

Filmové spracovanie šialeného Borderlands už pozná meno svojho scenáristu
Zdroj: gamespot.com
Domov
Zdieľať
Diskusia