Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2016, 13:44
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Cyclops sa v nových záberoch pre X-Men odviazal, zatiaľ čo ostatní bojujú o prežitie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nové zábery pre X-Men odhaľujú doteraz nevidené scény, ako i nové kostýmy

Po finálnom traileri sme sa dopracovali aj k prvým televíznym spotom a klipu. Okrem nových záberov sme sa dozvedeli aj niečo viac o Apocalypsovi, Angelovi či Cyclopsovi. Zdá sa, že do premiéry uvidíme ešte mnoho upútavok zameriavajúcich sa práve na nových členov X-Men. Mimochodom, hlas Apocalypsa stále nie je definitívne vsadený do filmu. Tvorcovia sa s ním ešte len hrajú a jeho finálnu podobu budeme počuť až v kine. Jednak za to môže fakt, že záporák pohltil už mnoho duší, ktoré z neho rozprávajú, jednak si Singer nie je istý, aký hlas bude najlepší. 

Okrem toho potvrdil, že Wolverine vo filme skutočne bude a bude ho viac. Scéna (pravdepodobne v Strykerovom kryte, kde Wolverinovi "darovali" adamantium) v traileri bude mať veľký význam, nič bližšie však nevieme. Čo sa Mystique týka, údajne je vo svojej ľudskej podobe kvôli tomu, že je svetoznáma osobnosť (po udalostiach z Days of Future Past sa niet čomu čudovať) a nepáči sa jej, že ju ľudia spoznávajú na ulici. Svet je úplne odlišný od toho, na čo sme boli zvyknutí v predošlých snímkach, no stále nie sú všetky problémy a konflitky medzi ľuďmi a mutantmi vyriešené. Viac sa o X-Men: Apocalypse dozviete v tomto vlákne. Premiéra je naplánovaná na 19. máj.

PS: Tye Sheridan, predstaviteľ Cyclopsa, má v zmluve okrem Apocalypse ešte dve snímky. 

Video z natáčania v X-Mansion

Domov
Zdieľať
Diskusia