Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2016, 16:48
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ben Affleck vraj bude mať úplnú kreatívnu kontrolu nad sólovkou Batmana

FILMY A SERIÁLY BATMAN BEN AFFLECK DC DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

Scenárista, režisér a herec v hlavnej úlohe, ktorý by mal zároveň celý projekt výhradne vo svojej moci? Nuž, zodpovednosť by to bola skutočne obrovská.

Nech už je váš názor na komiksovku s názvom Batman v Superman: Dawn of Justice akýkoľvek, drvivá väčšina z vás sa snáď zhodne v názore, že postava Batmana v podaní Bena Afflecka patrila bezpochyby k tým najlepším aspektom, ktoré tento očakávaný blockbuster priniesol. Herec je navyše nielen úspešným scenáristom (The Town, Gone Baby Gone, Good Will Hunting - spolu s Mattom Damonom si odniesol Oscara za najlepší pôvodný scenár), ale aj režisérom (Argo - tri premenené zlaté sošky), takže nedávne správy, týkajúce sa práve Batmanovej sólovky, neprekvapili pravdepodobne nikoho. Najprv bola totiž zverejnená informácia ohľadom prvého nástrelu scenára, o ktorý sa postaral sám Ben spolu s Geoffom Johnsom, kreatívnym šéfom DC Comics, no a krátko nato prišlo dokonca oficiálne oznámenie zo strany Warner Bros., hovoriace o tom, že Affleck si príbeh o gothamskkom rytierovi aj zrežíruje.

Ben Affleck vraj bude mať úplnú kreatívnu kontrolu nad sólovkou Batmana
Zdroj: comicbookmovie.com

To už ale nejaký ten čas vieme. Venujme sa teda tomu podstatnému. A tým je nesmierne zaujímavá novinka, podľa ktorej by malo vyššie spomínané duo, a teda Ben Affleck spolu s Geoffom Johnsom, disponovať absolútnou kreatívnou kontrolou nad nadchádzajúcim Batmanovým filmom. Túto skutočnosť potvrdzuje hneď niekoľko zdrojov, čiže ak sa dohady nakoniec ukážu ako pravdivé, tak by režisér Zack Snyder a ďalšie dozorné orgány, zodpovedné za priebeh DCEU, nemohli do výroby sólovky zasahovať nijakým spôsobom. Čo sa samotnej premiéry týka, štúdio si zarezervovalo dva dátumy (5. október 2018 a 1. november 2019), z ktorých jeden takmer určite patrí Batmanovi. Inými slovami, snímky sa dočkáme najneskôr do konca roku 2019. Čo vy na to? Chceli by ste vidieť netopierieho muža kompletne v moci Bena Afflecka? A ktorý z množstva legendárnych príbehov si viete na filmovom plátne predstaviť?

Domov
Zdieľať
Diskusia