Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2016, 11:44
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Dostanú sa po vzore Punishera na Netflix aj Blade, Ghost Rider či Moon Knight?

FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY MOON KNIGHT NETFLIX
Uložiť Uložené

Ďalšia klebeta, ktorá však má pravdepodobne veľmi blízko k pravde.

Iba nedávno sme sa dozvedeli skvelú správu o samostatnom seriáli pre Punishera s Jonom Bernthalom a už sa k nám dostávajú zaujímavé zákulisné klebety o ďalších možných projektoch Marvelu a Netflixu. Ako už tušíte, môžu to byť seriály o niekom z trojice Blade, Ghost Rider či Moon Knight. Pôvodne sa informácia vyskytla na stránke moviecreedlive a zakrátko ju prebralo aj množstvo relevantných filmových a komiksových webov. Aby toho nebolo málo, podobné zvesti sa po internete šírili už pred rokom, kedy sa hovorilo, že spoločnosti plánujú rozvíjať svoju spoluprácu do väčších seriálových dĺžok ako len The Defenders. Čo by to však znamenalo?

Nesmieme zabudnúť, že aj keď sa rozprávame o komiksovkách, Daredevil a Jessica Jones sa zatiaľ prezentovali síce ako temná, brutálná, psychologická a v istých momentoch aj mystická show, stále si však v sebe zachovávali istú formu realizmu. Práve nádych "skutočna" tak dokonalo umocňoval perfektný zážitok. Je teda možné, že by sme sa stretli s charakterom ako Ghost Rider? Možné to je, avšak do konceptu by zapadal len veľmi ťažko. Je pravda, že Daredevil mal pred svojím epizodickým spracovaním aj spracovanie filmové, ale Ghost Rider sa pýši hneď dvoma. To bude ťažšie odosobnenie. Na druhú stranu taký Blade? Ten by mohol do konceptu zapadnúť omnoho viac. Je jedným z prvých Rkových komiksoviek a dá sa povedať, že vydláždil cestu neistým filmárom, snažiacim sa adaptovať mnohé príbehy o superhrdinoch. Posledným menovaným je Moon Knight, ktorý je z tejto trojice najmenej známy, no najviac zaujímavý hrdina. Teda vlastne štyria hrdinovia v jednom. Psychicky labilný, brutálny jedinec, ktorý má extrémnu silu počas splnu mesiaca, nepoškvŕnený filmovým spracovaním? Za nás asi jednoznačná voľba! 

Dostanú sa po vzore Punishera na Netflix aj Blade, Ghost Rider či Moon Knight?
Zdroj: Marvel
Anketa:
Ktorého hrdinu by ste chceli vidieť vo vlastnom seriáli?
Blade
Ghost Rider
Moon Knight
Niekto iný
Blade
40 %
107 Hlasov
Ghost Rider
18 %
47 Hlasov
Moon Knight
38 %
103 Hlasov
Niekto iný
4 %
11 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia