Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2016, 12:51
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Legendárny skladateľ John Williams zloží hudbu k piatemu Indymu aj ôsmej epizóde Star Wars

FILMY A SERIÁLY INDIANA JONES AND THE DIAL OF DESTINY STEVEN SPIELBERG
Uložiť Uložené

Dnes už 84-ročná ikona filmovej hudby potešila množstvo fanúšikov a potvrdila, že jej tóny rozozvučia ako nového Indyho, tak aj SW epizódu VIII.

Ako už veľmi dobre viete, piatej časti obľúbenej dobrodružnej série o Indianovi Jonesovi, ktorá nám opäť raz ponúkne spojenie režiséra Stevena Spielberga s hercom Harrisonom Fordom, sa skutočne dočkáme. Bude to síce až v roku 2019, jednu skvelú správu však pre vás máme už dnes. Legendárny, dnes už 84-ročný oscarový skladateľ John Williams totiž na nedávnej akcii Amerického filmového inštitútu (AFI) potvrdil, že sa o hudbu k ďalšiemu Indymu postará aj tentokrát. No ani fanúšikovia Star Wars ságy neostali ukrátení. Tých John následne potešil rovnakým spôsobom, keď dodal, že sa po absencii na projekte Rogue One: A Star Wars Story (autorom hudby bude nesmierne talentovaný Alexandre Desplat) vracia k hlavnej trilógii a rozozvučí tak aj epizódu s poradovým číslom VIII, o ktorú sa postará Rian Johnson. Hlavným dôvodom bola podľa jeho slov skutočnosť, že nechcel, aby hudbu k postave Daisy Ridley písal niekto iný. A my sa mu ani nečudujeme, pretože ústredný motív pre Rey bol skutočne skvelý. Všetky známe informácie o novom Indym a SW VIII nájdete v tomto, resp. v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia