Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2016, 19:41
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

BoJack Horseman je v novom traileri pre tretiu sériu dospeláckeho animáku od Netflixu opäť raz v centre pozornosti

FILMY A SERIÁLY BOJACK HORSEMAN NETFLIX
Uložiť Uložené

Ďalšia séria obľúbeného animovaného seriálu BoJack Horseman sa už onedlho dočká svojej premiéry. Navnaďte sa na ňu plnohodnotnou ukážkou.

Nájdu sa medzi vami nejakí fanúšikovia animovaného a zároveň aj veľmi obľúbeného seriálu pre dospelých BoJack Horseman? Ak náhodou nie, tak vedzte, že hlavný hrdina, kôň menom BoJack, bol kedysi slávnym hercom v populárnom sitcome, v súčasnosti však žije už iba zo svojho dávneho lesku. Prestane ho to ale baviť, a tak sa jedného dňa rozhodne pre triumfálny návrat do sveta showbiznisu. Projekt figuruje pod hlavičkou Netflixu, má za sebou dve série a už onedlho bude k dispozícii ďalšia. V tej novej sa ústredná postava zameria najmä na odkaz, ktorý po sebe zanechá, pričom sa bude zaoberať aj tým, v akom svetle si ho nakoniec fanúšikovia zapamätajú.

Trailer tiež naznačuje, že v tretej sérii nebude chýbať ani hrubší slovník, cameá celebrít a množstvo ďalších zábavných aspektov, ktoré sú pre BoJacka také typické. Dvanásť nových epizód bude na vyššie spomínanej streamovacej spoločnosti sprístupnených od 22. júla 2016 a svoje hlasy postavám prepožičajú herci ako Will Arnett (BoJack Horseman), Aaron Paul (Todd Chavez), Amy Sedaris (Princess Carolyn), Alison Brie (Diane Nguyen) či Paul F. Tompkins (Mr. Peanutbutter).

Domov
Zdieľať
Diskusia