Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2016, 22:25
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ako by na najnovší trailer pre Rogue One reagoval Kylo Ren? Vtipné video s jeho komentárom vás zaručene pobaví

FILMY A SERIÁLY STAR WARS
Uložiť Uložené

Star Wars spin-off Rogue One sa predstavil plnohodnotným trailerom, v ktorom si svoje obľúbené momenty našiel aj hlavný záporák z Epizódy VII.

Plnohodnotný trailer pre nesmierne očakávanú snímku s názvom Rogue One: Star Wars Story, ktorá dorazí do našich kín niekoľko málo dní pred tohtoročnými Vianocami, ste už bezpochyby všetci videli. A mnohí z vás sa pri jednom zhliadnutí určite nezastavili. S najväčšou pravdepodobnosťou však asi nikomu z vás nenapadlo pomyslieť na situáciu, kedy by si vyššie spomínanú ukážku mohol vychutnať napríklad taký Kylo Ren, ktorý by zároveň celé dianie na obrazovke aj veľmi vtipne a trefne okomentoval. Našťastie pre nás, presne takáto idea vznikla v hlavách ľudí z YouTube kanálu s názvom Auralnauts, pričom výsledok ich práce sa stal okamžite hitom. Koniec koncov, prostredníctvom videa pod textom sa môžete presvedčiť na vlastné oči. A rozhodne nám dajte v komentároch vedieť, ktorá časť vás dokázala pobaviť najviac.

Domov
Zdieľať
Diskusia