Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2016, 17:55
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

John Turturro sa vracia v role najslávnejšieho bowlingového Ježiša!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

John Turturro sa vracia v spin-offe ku klasike Big Lebowski.

Reč je samozrejme o Johnovi Turturrovi, ktorého si všetci pamätáme v legendárnej role Jesusa Quintanu z kultovky bratov Coenovcov Big Lebowski. Chystá sa druhý diel? Tak horúce to síce nebude, ale práve Turturrova postava by sa mala na strieborné plátno vrátiť a to v remaku klasického francúzskeho filmu z roku 1974 Les Valseuses. Film sa bude volať rovnako, ako anglický preklad originálu, Going Places a pred dvoma týždňami sa začal natáčať. Dokonca tu už máme prvú fotografiu Turturra na pľaci o ktorú sa s nami podelila Susan Sarandon, ktorá si vo filme zahrá hardcore kriminálničku, práve prepustenú z väzenia.

John Turturro sa vracia v role najslávnejšieho bowlingového Ježiša!
Zdroj: Gramercy Pictures

Príbeh sa bude točiť okolo dvoch zlodejíčkov (okrem Turturra aj Bobby Cannavale), ktorí navzájom súťažia o to, kto z nich skôr... privodí prvý orgazmus Audrey Tautou. Ako iste uznáte, základ pre poriadne crazy komédiu tu je. Film by sa mal sústrediť hlavne na Jesusa a okrem remaku pôjde o spin-off k Big Lebowskému. Turturro si k filmu napísal scenár a posadí sa aj na režisérsku stoličku. Priame pokračovanie legendy z konca 90. rokov teda nehrozí, nakoľko aj samotní Coenovci sa vyjadrili, že dvojka Big Lebowského pravdepodobne nikdy nevznikne. Isté však je, že mnoho fanúšikov si určite nenechá ujsť ani túto svojráznu bokovku so slávnym bowlingovým magorom v hlavnej úlohe.

Domov
Zdieľať
Diskusia