Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2016, 14:45
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Luke Skywalker sa podľa všetkého vráti aj v Epizóde IX. Naznačil sám Mark Hamill

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Svet obleteli isté zvesti o Lukeovom osude v Epizóde VIII. No či už sú pravdivé, alebo nie, Marka by sme mali vidieť aj v záverečnej časti novej trilógie.

Posledné sekundy snímky Star Wars: The Force Awakens, počas ktorých sa nám po viac ako tridsiatich rokoch opäť raz naskytol pohľad na Lukea Skywalkera v podaní Marka Hamilla, dokázali na tvárach mnohých fanúšikov bezpochyby vyčariť poriadne nostalgický úsmev. Odvtedy už ale nejaký ten čas ubehol, natáčanie Epizódy VIII je skončené a nadchádzajúci diel číslovanej ságy sa tak momentálne nachádza vo fáze post-produkcie. Herecké osadenstvo si teda konečne môže dopriať trochu oddychu, pričom vyššie spomínaný Hamill poňal svoju rozlúčku s filmom od režiséra Riana Johnsona (Looper, seriál Breaking Bad) naozaj zaujímavým spôsobom. Prostredníctvom účtu na Twitteri totiž zverejnil video, na ktorom si nechal oholiť fúzy aj bradu. Priaznivci sa síce mohli spočiatku obávať jeho absencie v poslednej časti už v poradí tretej trilógie, Mark však nenechal nič na náhodu a v tom istom príspevku ešte slovami dodal, že svojej brade dal zbohom iba do začiatku produkcie Epizódy IX. Všetko teda nasvedčuje tomu, že sa s Lukeom ešte stretneme. Je ale otázne, v akej forme, pretože podľa niektorých zvestí by mohol v ôsmej časti Star Wars zomrieť. Či už je to pravda, alebo lož, odpoveď sa dozvieme až neskôr. Dajte nám však určite vedieť, aký máte na tieto chýry názor vy.

Domov
Zdieľať
Diskusia