Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2016, 18:29
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Novým skladateľom pre Rogue One sa stáva Michael Giacchino, autor soundtrackov pre Star Trek

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dva veľké vesmírne svety si budú opäť raz o niečo bližšie. Po Abramsovi sa totiž k Star Wars sťahuje aj talentovaný skladateľ Michael Giacchino.

Pokiaľ pravidelne sledujete naše články ohľadom blížiaceho sa Star Wars spin-offu s názvom Rogue One: A Star Wars Story, ktorého réžiu dostal na starosť Gareth Edwards (Godzilla), tak vám určite neunikla ani dávnejšia správa o dotáčkach naplánovaných na mesiac jún. A aj keď nakrúcanie dodatočných scén nie je v dnešnej dobe ničím výnimočným, stále môže mať na pripravovaný film neželaný vplyv, čomu sa tentokrát, žiaľ, nevyhla ani vyššie spomínaná záležitosť. Známy magazín The Hollywood Reporter totiž informuje, že pôvodne oznámený skladateľ Alexandre Desplat (The Imitation Game) opúšťa projekt kvôli rozporu s harmonogramom, ktorý vznikol práve následkom zmienených dotáčok. Podľa najnovších informácií ho ale nahradí nemenej talentovaný Michael Giacchino (nové Star Trek filmy, animák Up - Oscar za najlepšiu hudbu).

Ten je navyše obrovským fanúšikom Star Wars ságy, pričom v snímke The Force Awakens si dokonca aj zahral, a to konkrétne Stormtroopera s označením FN-3181. Je teda jasné, že Michael do tejto práce nevloží iba kus svojho talentu, ale aj poriadnu porciu lásky k materiálu. Okrem tejto novinky však svetlo sveta uzreli aj dva celkom nové plagáty, ktoré si môžete vychutnať hneď pod textom. Pre úplnosť už iba dodáme, že premiéra snímky je naplánovaná na 15. decembra 2016 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte do tohto vlákna. Aký máte názor na Giacchina? Ste spokojní s jeho tvorbou?

Vynikajúcou prácou sa predviedol napríklad v nedávnom Star Trek Beyond, čo poviete?

A teraz už sľubované plagáty

Novým skladateľom pre Rogue One sa stáva Michael Giacchino, autor soundtrackov pre Star Trek
Zdroj: Walt Disney Pictures/Lucasfilm
Novým skladateľom pre Rogue One sa stáva Michael Giacchino, autor soundtrackov pre Star Trek
Zdroj: Walt Disney Pictures/Lucasfilm
Domov
Zdieľať
Diskusia