Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2016, 14:19
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Vincent D'Onofrio sa pohráva s fanúšikmi na twitteri. Objaví sa jeho Wilson Fisk v tretej sérii Daredevila?

FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL
Uložiť Uložené

Druhú sériu nám síce spríjemňoval skvelý Punisher, no úprimne, Kingpin nám už skutočne chýba.

Kingpin vo svete Daredevila skutočne chýba. Neberte ma zle, Punisher z druhej série bol úžasný a Kilgrave v Jessice Jones predčil snáď všetky očakávania, dovolím si však povedať, že ani jeden z nich neoplýval tak obrovskou charizmou a aurou nebezpečia ako práve Wilson Fisk. Podobný názor zdieľa aj zopár fanúšikov na twitteri, ktorí sa Vincenta D'Onofria na rovinu opýtali, či si zahrá v aj v tretej sérii tohto Netflixového skvostu. Presnejšie povedané, fanúšik Brett Worthington sa Vincenta opýtal, koľko času mu bude venované v tretej sérii. „Bude dej s vašou postavou opäť rozvitý alebo krátky ako v druhej sérii?" Ten sa určite uškrnul pri svojej odpovedi v štýle „Kto povedal, že budem v tretej sérii"? Svedomie mu však nedovolilo a po reakcii rozcitliveného fanúšika, ktorý jednoducho odmieta sledovať seriál bez holohlavého záporáka, napísal: „Daredevil je úžasný. Vytvoril novú cestu spracovania superhrdinských príbehov a všetko čo bude nasledovať, je toho priamym dôkazom." Tweet zakončil hashtagom #CharlieRocks. Daredevilov twitter účet mu úctu opätoval jednoduchým, no výstižným „You heard the man." Čo si o tom myslíte vy?

Odporúčané
Daredevil: Born Again od Disney+ bude menej drsnejší ako ten od Netflixu. Novú sériu budú nakrúcať neuveriteľných 12 mesiacov Daredevil: Born Again od Disney+ bude menej drsnejší ako ten od Netflixu. Novú sériu budú nakrúcať neuveriteľných 12 mesiacov 23. decembra 2022, 17:00

Po skončení druhej série ostalo na stole množstvo nezodpovedaných otázok a uvidíme, či sa k nim tvorcovia dostanú v tímovke The Defenders. Je takmer isté, že Kingpina dostaneme znova, nakoniec, aj v Netflixe si uvedomujú, že by ho bola škoda. A keďže to nie je čistokrvný zloduch a ide mu aj o dobro New Yorku, je možné, že ho uvidíme bojovať proti The Hand. Čo si myslíte vy?

Vincent D'Onofrio sa pohráva s fanúšikmi na twitteri. Objaví sa jeho Wilson Fisk v tretej sérii Daredevila?
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia