Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2016, 21:17
Čas čítania 0:00
rulezz

John Turturro sa oficiálne vracia čoby Ježiš v spin-offe klasiky Big Lebowski od bratov Coenovcov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

John Turturro sa snažil, výsledkom čoho pre nás bude spin-off kultového filmu Big Lebowski, ktorého sa dočkáme v roku 2017.

Už v auguste sa rozprávalo o tom, že sa chystá remake filmu Going Places z roku 1974. Autori nám však predstavili spin-off nestárnucej klasiky The Big Lebowski, ktorého sa dočkáme už v roku 2017.

Áno, Jesus Quintana je späť! Perverzný ako ho poznáme. Turturro pre tento film ziskal povolenie od Joela a Ethana Coenových (režiséri a scenáristi filmu Big Lebowski) na oživenie tejto kultovej postavy - bowlingového hráča Jesusa Quintanu, ktorého postavu si aj sám zahrá. Film rozpráva príbeh troch tulákov. Čaká nás sexuálne nabitá snímka plná neúcty, ktorá vyústi v prekvapujúcu lovestory, pretože kvôli prostorekej povahe hlavných hrdinov tomu inak byť ani nemôže. Chceli by ste mať za nepriateľa kaderníčku so zbraňou? Určite nie. Našim hlavným hrdinom sa to podarilo, a teraz ich kvôli tomu čaká dlha cesta na míle ďaleko od zákona, spoločnosti i nebezpečnej kaderníčky. 

Okrem iných sa nám predstavia aj Bobby Cannavale, Audreay Tautou, Susan Sarandon či Sonia Braga. O produkciu sa postarali Sidney Kimmel, John Penotti, Robert Salerno Fernando Sulichin a Paul-Duminique Vsacharasinthu. Premiéra je zatiaľ písaná na rok 2017. Tešíme sa na prvý trailer. 

 
 
John Turturro sa oficiálne vracia čoby Ježiš v spin-offe klasiky Big Lebowski od bratov Coenovcov
Zdroj: Instagram - Susanlovesjack
Domov
Zdieľať
Diskusia