Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2016, 10:52
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Benedict Cumberbatch stvárni slávneho Thomasa Edisona v rivalskom boji o praktické zavedenie elektriny. A pomôže mu v tom Tom Holland

FILMY A SERIÁLY TOM HOLLAND
Uložiť Uložené

Cumberbatch si po role matematika, Sherlocka a Doctora Strangea zahrá aj vynálezcu Thomasa Edisona.

Spider-Man (Tom Holland) a Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) spoja sily. Či to tak bude aj v pripravovanom Avengers: Infinity War sa zatiaľ na sto percent nevie, ale po zhliadnutí novej marvelovky a z rozhovorov s hercom je táto informácia celkom istá. Oboch však uvidíme bok po boku v snímke s názvom The Current War. Niektorí z názvu už viete usúdiť, že to bude mať čosi spoločné s prúdom. Aby sme boli presnejší, s elektrickým. Cumberbatch si zahrá slávneho Thomasa Edisona, ktorý sa snaží svoj nový výtvor transformovať do praktickej podoby, aby ho mohli používať bežní ľudia. Elektrina je vo svete minulosti zázrakom a pozrieme sa na rivalitu medzi Edisonom a Georgeom Westinghousom v období, kedy ešte neexistovala. A koho stvárni mladý Tom Holland? Podľa informácií bude Edisonovým pomocníkom.

Benedict Cumberbatch stvárni slávneho Thomasa Edisona v rivalskom boji o praktické zavedenie elektriny. A pomôže mu v tom Tom Holland
Zdroj: BBC/Warner Bros.

Okrem neho uvidíme Michaela Shannona (Midnight Special) práve v role Westingshousa, ďalej Katherine Waterston ako jeho manželku a taktiež Nicholasa Houlta (X-Men) ako Nikola Teslu. O réžiu sa postará Alfonso Gomez-Rejon (Me and Earl and the Dying Girl) a dátum premiéry ešte nie je známy. Tešíte sa?

Domov
Zdieľať
Diskusia