Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2016, 14:42
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ponorte sa do zákulisia natáčania Rogue One: A Star Wars Story a vychutnajte si úžasné zábery plné skvelej atmosféry

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Najnovší filmový prírastok do sveta Star Wars sa už nezadržateľne blíži. Navnaďte sa na premiéru ďalšou várkou parádnych videí.

Od premiéry nesmierne očakávanej záležitosti s názvom Rogue One: A Star Wars Story, ktorá bude svojím príbehom nadväzovať priamo na Epizódu IV s podtitulom Nová nádej, nás v tejto chvíli delí už iba menej než mesiac. Pre mnohých fanúšikov ďalekej, preďalekej galaxie sa však aj takáto krátka doba môže celkom pokojne zdať ako nekonečná. A práve preto dnes prinášame ďalší nový materiál, ktorý vás aspoň na krátky moment uspokojí a zároveň aj dokonale navnadí na nadchádzajúci film. Pod textom teda nájdete trojicu televíznych spotov a spolu s nimi ešte jeden skvelý Featurette zo zákulisia natáčania, plný úžasnej atmosféry či niekoľkých doteraz nevidených záberov. Snímka Rogue One: A Star Wars Story vtrhne do našich kín 15. decembra 2016 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte do tohto vlákna.

Ponorte sa do zákulisia natáčania Rogue One: A Star Wars Story a vychutnajte si úžasné zábery plné skvelej atmosféry
Zdroj: Lucasfilm
Domov
Zdieľať
Diskusia