Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2016, 10:50
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Westworld je najsledovanejšou prvou sériou zo všetkých seriálov v histórii HBO. Kedy dorazí 2. séria a o čom bude?

FILMY A SERIÁLY WESTWORLD
Uložiť Uložené

Milujeme Westworld, no na jeho pokračovanie si ešte počkáme.

Máme to za nami. Na Westworld sme čakali pár rokov, no stálo to za to. Skvelí herci na čele s geniálnym výkonom sira Anthonyho Hopkinsa (a zabudnúť nesmieme ani na Jeffreyho Wrighta), nádherné prostredie a úžasná sci-fi linka okolo doktora Forda. Viac si k seriálu povieme v recenzii už o pár dní, dovtedy by ste ale určite radi vedeli pár podrobností k prvej sérii, ako i prvé informácie k tej druhej. 

V prvom rade si Nolan, Abrams a Lisa Joy môžu gratulovať. Stvorili úžasný svet, ktorý ľudí nesmierne zaujíma. Westworld a jeho prvá séria sú totiž najsledovanješím debutom HBO v celej jeho histórii. Hodinu a pol dlhá epizóda pritiahla k televíznym obrazovkám viac ako 2,2 milióna ľudí, čo v porovnaní s 9. epizódou činí 7% nárast. Po sčítaní views z HBO Go a Now hovoríme o celkových 3,6 milióna a 12 miliónoch (oficiálnych) sledujúcich na celú sériu. Prekonali tak prvé série Game of Thrones či Sopranos, tie však k dispozícii nemali streamovacie služby HBO. 

Nasledujú informácie o druhej sérii, takže čítajte len, ak ste videli finále. Čo sa týka druhej série, potvrdený je príchod Eda Harrisa ako Man in Black, na druhej strane, Jimmy Simpson, ktorý si zahral Williama, sa pravdepodobne nevráti. A kedy sa vlastne tej omieľanej druhej série dočkáme? Pravdepodobne až v roku 2018, čo na instagrame potvrdil aj herec Jeffrey Wright (Bernard). Podľa slov Jonathana Nolana bude pokračovanie úspešného seriálu v znamení chaosu. Pôjde tak o náprotivok série prvej, ktoré prebiehala v znamení kontroly. Môže byť? Okrem blížiacej sa recenzie sa môžete tešiť aj na článok o rôznych teóriách a vysvetlení rôznych nejasností.

 

#Logan @benbarnes #Westworld #hbo

Fotka uverejnená používateľom Jimmi Simpson (@jimmisimpson),

 
 

First picture I ever took as Dolores. Back in 2014, first day of filming the pilot.

Fotka uverejnená používateľom Evan Rachel Wood (@evanrachelwood),

Domov
Zdieľať
Diskusia