Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2016, 20:38
Čas čítania 0:00
Jakub S.

Hviezda Farga Patrick Wilson bude záporákom v Aquamanovi. Koho si zahrá?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Warner Bros. pokracuje v nábore záporákov pre svoje sólovky.

Patrick Wilson (Watchmen, The Conjuring, Fargo) bol štúdiom Warner Brothers a režisérom Jamesom Wanom obsadený do úlohy antagonistu Aquamana v jeho pripravovanej sólovke. Wilson si zahrá super-schopnosťami obdareného Orma, známeho aj ako Ocean Master. Ten je zároveň Aquamanovým nevlastným bratom, takže nás pravdepodobne čaká veľmi osobný spor.

Podľa deadline.com sa Wilson pridá k obsadeniu pozostávajúcemu z Jasona Momou, predstaviteľa titulnej postavy, Amber Heard v úlohe Mery, kráľovnej Atlantídy a Williama Defoea, ktorý stvárni postavu menom Vulko. V komiksovej predlohe je Orm úhlavným rivalom Aquamana v boji o trón Atlantídy a synom rovnakého otca. Aquaman má pod režisérskou taktovkou Jamesa Wana a producentským dohľadom Petera Safrana a manželov Snyderovcov dostaveníčko s kinosálami po celom svete 5. októbra 2018.

Hviezda Farga Patrick Wilson bude záporákom v Aquamanovi. Koho si zahrá?
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia