Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2016, 11:04
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Affleckov Batman sa začne natáčať už na jar! Kedy ho uvidíme na plátnach kín?

FILMY A SERIÁLY BATMAN BEN AFFLECK
Uložiť Uložené

Po výbornej Nolanovej verzii Batmana sme zvedaví na to, čo nám prinesie Ben Affleck.

V našom poslednom článku sme si v skratke zhrnuli informácie o pripravovanom Batmanovi a o pokračovaní veľkolepej Justice League. Dvojka tejto tímovky sa kvôli nedostatku času a zopár ďalším dôvodom odkladá na neskôr, a možno to je dobre. A ako to vyzerá so sólovkou Batmana, ktorého zrežíruje sám Ben Affleck? Ešte prednedávnom sa špekulovalo o tom, že by sa projekt začal natáčať už na budúcu jar. Affleck pred pár hodinami túto informáciu konečne potvrdil:

„Sme na správnej ceste. Scénár máme takmer hotový a veľmi sa teším. Musím povedať, že všetky predošlé verzie Batmana rešpektujem. Christopher Nolan sa postaral o brilantný film, Chris Bale odviedol skvelú prácu a rovnako aj Tim Burton. V určitom bode sa však musíte pozerať dopredu, nie cez rameno, a veriť svojmu vlastnému inštinktu. K tejto snímke pristupujem s obrovským rešpektom pred všetkými, ktorí tu boli predo mnou.” Nuž, deň premiéry stále nie je známy, ale hovorí sa o tom, že by projekt zaujal dátum pripravovaného sequelu Justice League, teda konkrétne 14. jún 2019, je však možné, že sa Batsovej sólovky dočkáme aj v roku 2018. 

Affleckov Batman sa začne natáčať už na jar! Kedy ho uvidíme na plátnach kín?
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia