Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2016, 19:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Vizionár Wes Anderson a nenápadný Edward Norton s humorom predstavujú režisérov nový animovaný film o zlatých psíkoch s hviezdnym obsadením

FILMY A SERIÁLY WES ANDERSON
Uložiť Uložené

Prvé informácie a názov nového projektu Wesa Andersona.

Už dlhšie sa vedelo, že ďalší projekt Wesa Andersona bude opäť animovaný film. Všetci si pamätáme ako skvele dopadla jeho adaptácia knižky Roalda Dahla Fantastic Mr. Fox z roku 2009. Je teda jasné, že druhý režisérov vstup do sveta stop-motion vzbudzuje veľké očakávania. Už vieme, že novinka sa bude volať Isle of Dogs a začujeme v nej takú plejádu skvelých hercov, až sa tomu ani nechce veriť. Castingový zoznam obsahuje mená ako Bryan Cranston, Bill Murray, Jeff Goldblum, Scarlett Johansson, F. Murray Abraham, Tilda Swinton, Harvey Keitel, Yoko Ono, Greta Gertwig, Frances McDormand, Liev Schrieber, Bob Balaban či Akira Takayama. Oh, a tiež si užijeme Edwarda Nortona, ktorý sa „nenápadne“ votrel aj do Wesovho videa, a vo filme nahovoril psa Rexa. Režisér nezostal svojej povesti nič dlžný a aj predstavovačku šmrncol trochou svojho jedinečného absurdného humoru. Isle of Dogs sa práve nakrúca, zatiaľ nie je známy dátum premiéry, ale predpokladá sa, že to bude najskôr v roku 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia