Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2017, 17:41
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Iron Fist sa v úžasnom finálnom traileri ako kvalitatívne, tak súbojovo nesmierne podobá na Daredevila

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Skvelo vyzerajúce bojové scény, zaujímavé záporácke pozadie a postavy - to je posledný Defender New Yorku.

Tušil som, že Iron Fist bude celkom fajn, pravdepodobne o niečo lepší než Luke Cage, ktorý nás tak trochu sklamal, no dnešný trailer nám výrazne zdvihol očakávania. Danny Rand je po 10 rokoch späť v New Yorku. Vracia sa kvôli tomu, čo mu zákonite patrí, taktiež však kvôli tomu, že New Yorku hrozí veľké nebezpečenstvo. Tréning, ktorý podstupoval celú dekádu ho konečne pripravil na súboj, ktorý je nevyhnutný. Video nižšie ponúka pohľad na zaujímavé postavy, veľkolepú akciu a taktiež úžasnú atmosféru. Žeby sme sa dočkali "druhého Daredevila"? 

Už teraz vieme, že sa v marci zase raz môžeme tešiť na Claire Temple. Nasledujúci odsek môže obsahovať spoilery, ktoré sa neobjavia v promo kampani, všetky informácie však pochádzajú z panelu na Comic-Cone priamo od tvorcov, takže nejde o nič zásadné, navyše sme niečo z toho videli aj v prvom traileri. Claire sa podľa všetkého bude učiť bojové umenia v škole, ktorú vlastní Colleen Wing (Jessica Henwick), Dannyho parťáčka v zbroji. Zdá sa teda, že už počas udalostí The Defenders bude Claire nielen ich "zdravoťáčkou", ale aj ich spolubojovníčkou. Iron Fist bude primárne bojovať proti organizácii The Hand a taktiež madam Gao (Wai Ching Ho), takže sa dočkáme akéhosi crossoveru s Daredevilom. Záporákom bude taktiež Lewis Tan. Jeho postava so volá Zhou Cheng. 


Iron Fist sa v úžasnom finálnom traileri ako kvalitatívne, tak súbojovo nesmierne podobá na Daredevila
Zdroj: Netflix

Iron Fist, občianskym menom Daniel Rand, je synom Wendella Randa. Postavu si zahrá Finn Jones a zo známych postáv pravdepodobne uvidíme Luke Cagea a Night Nurse aka Clair Temple. Wendell v mladosti objavil mystické mesto K'un L'un, objavujúce sa len raz za desať rokov. Tam zachránil život vládcovi Lordovi Tuanovi, ktorý si ho z vďaky osvojil za svojho syna. Wendell sa po desiatich rokoch rozhodol mesto opustiť a odišiel domov, do New Yorku. Stal sa úspešným podnikateľom a oženil sa s krásnou Heather Duncan, s ktorou splodil syna Daniela. Keď má Danny 9 rokov, jeho otec sa rozhodne znovu objaviť K'un L'un. Na výprave však obaja jeho rodičia zahynú a Daniel je zachránený obyvateľom mýtického mesta. Po tom, ako sa stretne s novým vládcom menom Yü-Ti, si ho vezme na starosť Lei Kung, aby ho zaučil do tajov mnohých bojových umení.

Iron Fist sa v úžasnom finálnom traileri ako kvalitatívne, tak súbojovo nesmierne podobá na Daredevila
Zdroj: Netflix/Marvel
Domov
Zdieľať
Diskusia