Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2017, 18:33
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Prvé a posledné video Hugha Jackmana ako Wolverina: Od castingu až po emotívnu rozlúčku s ikonickou postavou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po 17 rokoch v koži komiksovej hviezdy a 9 filmoch sme sa s postavou rozlúčili v emotívnom Loganovi. Čo tomu všetkému predchádzalo?

Ťažko si predstaviť časy pred komiksovým Wolverinom. Hugh Jackman túto postavu stelesňuje už úctyhodných 17 rokov, no všetko raz musí skončiť. V emotívnom a zároveň brutálnom Loganovi sme sa s ním rozlúčili tak, ako sa patrí. Snímka má úspech jednak po kritickej, ale aj finančnej stránke. Po otváracom dni má na konte 33 miliónov dolárov, avšak je ešte skoro hovoriť, ako na tom bude po pár týždňoch. Istý je fakt, že Wolverina už v kinách samostatne neuvidíme. Aj keď crossover Wolverina s Deadpoolom by mohol byť bonusovou voľbou.

Vráťme sa ale do minulosti, do čias, kedy sa Hugh Jackman ešte len uchádzal o rolu komiksového hrdinu. Jeho meno vo filmovom priemysle veľa neznamenalo, keďže sa objavoval len na divadelnom pódiu. Dnes už má za sebou 9 filmov s ikonickým Wolverinom a vybudovanú hereckú kariéru. Na svetlo sveta sa už dávnejšie dostalo video z castingu na úplne prvý X-Men film, v ktorom môžete vidieť herca vedúceho dialóg s režisérom Bryanom Singerom. A to sa písal rok 1999. Singer dáva hercovi poznámky k jeho role a je pútavé sledovať, ako celý tento proces prebiehal. 

Herec sa so svojou rolou rozlúčil v rozhovore s magazínom EW a pospomínal si na svoju minulosť. Hugh Jackman nám navždy ostane v srdciach ako ten jediný a pravý Wolverine, a ak ste ešte Logana nevideli, určite naň bežte do kina.

Bryan Singer a Hugh Jackman na pľaci X-Men (2000) ako bonus

Domov
Zdieľať
Diskusia