Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2017, 12:14
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Krásna vdova podozrivá z vraždy v podaní Rachel Weisz si omotáva okolo prsta mladého šľachtica v historickom psychothrilleri My Cousin Rachel

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Slušné obsadenie, silná predloha. Klapne to?

Anglický šľachtic Philip sa v liste od svojho opatrovníka dozvedá, že jeho žena Rachel má pravdepodobne niečo za lubom. Krátko nato umiera a Philip je presvedčený, že v tom má prsty Rachel. Poháňaný pomstou sa rozhodne ju navštíviť. Zakrátko však podlieha jej šarmu a kráse a veci sa začínajú komplikovať... Temnú mysterióznu romancu My Cousin Rachel nakrútil Roger Michell (Enduring Love) podľa známeho románu Daphne Du Maurier (The Birds, Rebecca). Z hercov sa môžeme tešiť na Rachel Weisz (The Fountain), Sama Claflina (Me Before You), Holliday Grainger (Popoluška), Iaina Glena (Game of Thrones) a Pierfrancesca Favina (Marco Polo). Román už raz sfilmovaný bol - v roku 1952 nakrútil Henry Koster adaptáciu s Richardom Burtonom a Oliviou de Havilland v hlavných úlohách. Trailer oplýva podmanivou atmosférou, nechýba mu tajomno a všetko naznačuje, že Rachel Weisz si túto snímku ukradne pre seba. Tešíme sa! Premiéra je stanovená na 9. júna 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia