Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2017, 13:44
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Deštrukcia demolačnou guľou, Toretto v akcii a pôvab Helen Mirren. Ôsmy diel Rýchlo a Zbesilo odhaľuje pred premiérou ďalšie lákavé zábery

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tentokrát prostredníctvom vtipného televízneho spotu, krátkeho klipu a pohľadu do zákulisia natáčania.

Do premiéry snímky The Fate of the Furious, ktorá predstavuje už v poradí ôsmy prírastok do celosvetovo obľúbenej a zároveň adrenalínom nabitej série Fast & Furious, ostáva v týchto chvíľach iba niekoľko posledných dní. Pokiaľ teda patríte k tým najväčším nedočkavcom a hľadáte spôsob, ako si čo najefektívnejšie skrátiť najbližšie obdobie, máme pre vás riešenie. A to v podobe dvoch celkom nových videí. Prvé z nich sa sústredí najmä na matku bratov Decarda a Owena Shawa, ktorú stvárňuje stále veľmi pôvabná dáma Helen Mirren, no a v tom druhom nájdete krátky klip s demolačnou guľou spolu so zákulisným pohľadom na natáčanie tejto scény. V závere už iba dodáme, že snímka vtrhne do našich kín 13. apríla 2017 (na niektorých miestach už dokonca o deň skôr) a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia